elefant.ro
 

Curs Inspector Resurse Umane | REVISAL


Titlu: Curs Inspector Resurse Umane | REVISAL
Descriere: Expertcontabil Trainer Group organizeaza cursuri acreditate ANC pentru incepatori si avansati. Iti doresti o cariera in HR? Expertii nostri iti ofera curs inspector resurse umane revisal, primul pas pentru o cariera de succes
URL: http://cursuri-conta.ro/cursuri/3-Cursuri-Resurse-Umane/16-Curs-inspector-resurse-umane

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: curs inspector resurse umane, revisal, cursuri acreditate

Acest site a fost adaugat in data de 18/08/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Kids Club - Centru Educational
Centrul Educational Kids Club este prezent in cele mai importante zone ale Bucurestiului si este format din gradinite, scoala primara, cresa, afterschool si beforeschool. Ne gasiti in Dristor, Militari, Baneasa, si Lacul Tei. Ne recomanda experienta de 12 ani in domeniul educational din Romania. Toate locatiile beneficiaza de spatii generoase, bucatarie proprie, personal calificat, transport, supraveghere video, securitate absoluta asigurata prin contract cu firma de paza si protectie de top.

TOP Meditatii
Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.

CARTE-DIGITALA.RO
CarteDigitala.ro - Un magazin online creat special pentru a avea acces facil la cartile Audio si cartile PDF.

Cursuri inspector protectia muncii
INTRATEST ofera cursuri de formare profesionala destinate administratiei publice (centrale si/sau locale), firmelor cu capital de stat/regiilor autonome, cat si agentilor economici privati.

structural euro fond & training
Vreti sa avansati in cariera? Firma Cursuriautorizate.eu va ofera o gama larga de cursuri de specializare, perfectionare si calificare profesionala autorizate ANC (fostul CNFPA)! Tarifele cursurilor noastre sunt cele mai mici din tara!