orange.ro
 

Konak Residence Iasi


Titlu: Konak Residence Iasi
Descriere: Konak Residence vine cu un nou concept – Apartamente noi, la standarde moderne la un preț imbatabil pe piața imobiliară a Iașului. Konak Residence dorește să vă ofere o perspectivă clară asupra achiziției ce intentionați să o efectuați, asupra prețurilor și cheltuielilor, asupra construcției în sine, asupra vieții, în general.
URL: http://konakiasi.blogspot.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Apartamente de vanzare in Iasi, Proiecte Rezidentiale, Ansambluri rezidentiale in Iasi,

Acest site a fost adaugat in data de 18/08/2015

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 99

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Imobiliare
Anunturi imobiliare pentru toate localitatile din Romania. Vanzari si inchirieri de apartamente, case, terenuri, ferme, spatii comerciale si industriale.

Anunturi imobiliare din Bihor
Oferte imobiliare din judetul Bihor. Aveti posibilitatea sa va postati propria oferta imobiliara gratuit pe noul portal destinat anunturilor imobiliare din Bihor. Puteti accesa gratuit baza de date a portalului.

Vand apartament bacau
toate Apartamente din bacau care sunt de vanzare cu descriere completa Apartamentele sunt ordonate pe stazi si dupa etaj, astfel sa poti cauta cat mai usor in multitudinea de apartamente care sunt la vanzare

Apartamente si Case
Agimob Imobiliare agentie imobiliara din navodari va pune la dispozitie o gama larga de oferte imobiliare !

Spatii comerciale
Aici se gasesc cele mai bune oferte pentru vanzari/inchirieri spatii comerciale, din Romania. Daca ai o afacere si cauti un spatiu de dezvoltare, vino si informeaza-te cu privire la ofertele detinatorilor. Alege-ti zona care ti se potriveste cel mai bine, conform activatii desfasurate de firma ta.