smokemania.ro
 

Konak Residence Iasi


Titlu: Konak Residence Iasi
Descriere: Konak Residence vine cu un nou concept – Apartamente noi, la standarde moderne la un preț imbatabil pe piața imobiliară a Iașului. Konak Residence dorește să vă ofere o perspectivă clară asupra achiziției ce intentionați să o efectuați, asupra prețurilor și cheltuielilor, asupra construcției în sine, asupra vieții, în general.
URL: http://konakiasi.blogspot.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Apartamente de vanzare in Iasi, Proiecte Rezidentiale, Ansambluri rezidentiale in Iasi,

Acest site a fost adaugat in data de 18/08/2015

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 102

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Loturi Construibile 500 mp Plaja Corbu - Constanta
BLACK SEA RESIDENCE un cartier de case de vacanta care numara peste 600 de loturi a cate 500 mp destinat constructiilor. Pe intreaga zona sunt inregistrati peste 2000 de proprietari de loturi ceea ce va duce implicit la creearea unei noi localitati cu aproximativ 3000 de case si vile de vacanta pe o arie de aproximativ 400 de hectare. La acest moment avem peste 600 de proprietari de loturi gratie unicului sistem implementat de vanzare in rate FARA DOBANDA 100-140 euro/luna direct la Dezvoltator.

Apartamente de inchiriat
Cu ajutorul nostru puteti inchiria apartamente in toata tara in orice oras. Va punem la dispozitie o lista completa de apartamente de inchiriat.

Element Miami Condo | Call for VIP prices (305) 433-2818
Element, the newest construction by Related, will boast breathtaking 55-story buildings in trendy Edgewater. Call for VIP prices (305) 433-2818.

Antracit Residence apartamente noi
Antracit Residence apartamente noi Antracit Residence - dezvoltam cu responsabilitate si bun gust viitoarea ta locuinta. Apartamente noi in vila. www.antracit.ro

Preturi amenajari interioare
Red Point Distributions executa lucrari de amenajari interioare cu la preturi accesibile. Serviciile noastre:instalatii, zugraveli, montaj faianta si gresie.