watchshop.ro
 

Sarcina saptamani


Titlu: Sarcina saptamani
Descriere: Blogul nostru iti pune la dispozitie articole si informatii legate de sarcina si tot ce tine de ea. Poti sa descoperi cum se dezvolta bebelusul tau, si ce schimbari au loc de la o saptamana la alta in burtica ta!
URL: http://www.sarcinapesaptamani.info/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: sarcina, sarcina pe saptamani, trimestre, etape, informatii

Acest site a fost adaugat in data de 08/08/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

KinetikMed - Cabinet de masaj medical in Cluj
Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, oferim servicii de recuperare medicala si tratamente profilactice cu aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu!

Cabinet Stomatologic Dristor
Cabinet Stomatologic Dristor Cabinet stomatologic situat in zona Dristor Bucuresti Sector 3. Oferim servicii de la implanturi dentare, tratamente carii, parodontale, ortodontice la tratamente specifice pentru copii. www.stomatologiedristor.ro

Cursuri de hipnoza
Hipnoza Complementar, este o technica insusibila de catre adultii sanatosi mental interesati in tematica hipnozei. Este o sinteza a hipnozei traditionale, moderne si al NLP-ului.Prin hipnoza complementara puteti insusi aptitudini prin care ajutati alte pesoane sau va autoajutorati.

Ulei pur de emu
Site-ul prezinta avantajele utilizarii uleiului pur de emu. Cei interesati se pot informa cu privire la actiunea uleiului de emu in tratamentul diverselor afectiuni moderne, cum ar fi : colesterol crescut, artrita, psoriazis, arsuri. Este prezentata si o mica istorie a descoperirilor stiintifice in privinta uleiului de emu.

Clinica hemoroizi
-OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza mai multe afectiuni precum psoriazis, varice sau disfunctii sexuale masculine printr-un tratament unic. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara. -OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in tratamentul psoriazis-ului fara corticoizi, al varicelor, hemoroizilor si disfunctiilor sexuale masculine.