vivacredit.ro
 

Salon de Infrumusetare si Relaxare


Titlu: Salon de Infrumusetare si Relaxare
Descriere: Discret Studio - Salon de Infrumusetare si Relaxare in Constanta, perfect pentru cei ce vor cea mai buna imagine a propriei persoane. Iar pentru asta au parte de o transformare vizibila si o imbunatatire a starii de bine. Salon de Infrumusetare, Hairstyling, Extensii Gene, Cosmetica, Spa, numai in Constanta.
URL: http://www.discret-studio.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: salon de infrumusetare Constanta

Acest site a fost adaugat in data de 30/07/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 102

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Spital General C.F. Sibiu
Spitalul General C.F. Sibiu - Servicii medicale profesionale. Site-ul ofera acces la multe informatii importante legate de serviciile noastre, de personal, tarife si analize practicate.

Stomatologie Dristor
Senso Dento este o clinica de stomatologie din Dristor ce isi asteapta pacientii mici sau mari cu tratamente personalizate si preturi accesibile. Personalul nostru calificat va ofera cele mai bune servicii de stomatologie din zona Dristor si nu numai.

Adonisfarm - farmacie online
Adonisfarm este o farmacie online ce comercializeaza aparatura medicala, medicamente, sanitare, suplimente nutritive, terapii naturiste, produse pentru cuplu si sex, dieta si slabire, frumusete, mama si copilul.\\r\\nAi grija de familia ta si alege produse naturiste, informeaza-te cu privire la beneficiile homeopatiei si ai grija de tenul tau folosind dermato-cosmetice bio.

Consiliere psihologica
Psihoterapeutul Sorin Dumitru ofera consiliere psihologica, sfaturi despre cum putem interactiona cu lumea, cum va puteti cunoaste mai bine calitatile si profesia care va caracterizeaza.

Ceara de epilat
Cand alegeti o ceara de epilat trebuie sa aveti in vedere calitatea produselor si ce tip de piele aveti, la ce este sensibila si ce tip de ceara de epilat este recomandata pentru dumneavoastra!