orange.ro
 

Servicii profesionale de curatenie alba iulia


Titlu: Servicii profesionale de curatenie alba iulia
Descriere: Curatenie , Curatenie Profesionala , Curatenie dupa constructor | Curatenie de intretinere | Curatenie industriala | Curatenie in spatii publice | Curatenie in institutii publice | Curatenie pentru case, vile, baruri, sali de sport, restaurante | Curatat geamuri, covoare, mochete, tapiterii - Prestari servicii profesionale de curatenie si menaj, detergenti profesionali, karcher, sigron, buls, curatenie portofoliu, curatenie tarife,
URL: http://www.daily-clean.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Curatenie, Curatenie Profesionala, Firme

Acest site a fost adaugat in data de 21/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 22

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

acoperisuri bune
Executam lucrari de acoperisuri profesional.Comercializare si montaj tigle metalice,tigle ceramice,sindrila bituminoasa,tabla cutata,tabla profilata,tabla galvanizata, tabla falsuita,dulgherie,ferestre de mansarda fakro-velux-roto si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri.

POMI FRUCTIFERI CERTIFICATI
Avem in oferta noastra o gama larga de soiuri de mar, par, prun, cires, cais, piersic, gutui, nuc de la soiurile timpurii de vara pana la cele tarzii de toamna iarna cu pastrare indelungata. Va oferim arbusti fructiferi si stoloni de capsun de calitate din soiuri productive si rezistente: coacaz negru, coacaz rosu, afin, mur, zmeur, agris, alun. Avem deasemenea pentru amenajarea gradinilor trandafiri si plante ornamentale.

Corina Vintan
Corina Vinţan este CEO al companiei Links Associates, companie de lobby şi comunicare strategică care deţine în portofoliu clienţi din industria minieră, retail, imobiliar, petrochimie, tutun, asigurari, media. Corina Vintan este cunoscuta atat in mediul de afaceri intern, cat si cel international.

Generator electric
www.magazinsculesiunelte.ro va ofera o gama variata de generatoare de current si generatoare electrice, la cele mai avantajoase preturi.

Gard Beron
firma privata romaneasca care se ocupa cu fabricarea si comercializarea gardurilor din beton prefabricat.