orange.ro
 

Servicii profesionale de curatenie alba iulia


Titlu: Servicii profesionale de curatenie alba iulia
Descriere: Curatenie , Curatenie Profesionala , Curatenie dupa constructor | Curatenie de intretinere | Curatenie industriala | Curatenie in spatii publice | Curatenie in institutii publice | Curatenie pentru case, vile, baruri, sali de sport, restaurante | Curatat geamuri, covoare, mochete, tapiterii - Prestari servicii profesionale de curatenie si menaj, detergenti profesionali, karcher, sigron, buls, curatenie portofoliu, curatenie tarife,
URL: http://www.daily-clean.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Curatenie, Curatenie Profesionala, Firme

Acest site a fost adaugat in data de 21/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 22

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Business Shine
Este o afacere ce se dezvolta in peste 160 de tari. Pe langa faptul ca aceasta afacere te ajuta sa devii o ppersoana prospera pe plan financiar, te ajuta sa te dezvolti ca si persoana astfel incat sa creezi noi relatii cu persoane deosebite, vei afla cum sa ai o sanatate mai buna, cum sa te bucuri de mai mult timp liber, ai sansa de a calatori unde vrei, mai pe scurt te ajuta sa devii o persoana implinita.

service centrale termice
Suntem o societate experimentata in vanzari, proiectare si consultanta echipamente incalzire,centrale termice, climatizare, ventilatie, hvac.

Tehnica agricola
Vindem Utilaje Agricole din Germania, Austria. Tractoare, combine, remorci tehnologice, semanatori, pluguri, discuri, prasitoare. Masini noi si second hand (rulate doar in Germania, Austria). Puteti selecta utilajele direct din tara de origine, unde va putem insoti ca ghid si traducator.

Patch cord fibra optica
Productie de patch cord-uri cu fibra optica in Romania, cu cea mai noua tehnologie de asamblare a conectorilor optici. Tipuri de polisare: PC, UPC, APC. Conectori E2000, LC, SC, ST, FC www.patchcord-fibraoptica.ro

Schela metalica si popi
SC Byax Com SRL Ploiesti va ofera schela metalica de fatada, popi metalici reglabili precum si schele mobile insotite de o gama larga de accesorii la cele mai avantajoase preturi.