vivacredit.ro
 

Sun City Residence Iasi


Titlu: Sun City Residence Iasi
Descriere: SUN CITY RESIDENCE IASI Ansamblu rezidential, Sun City, este compus din 7 imobile D+P+3E+M, cu apartamente cu 1,2 si 3 camere, decomandate, cate 24 de unitati in fiecare imobil,cu predare la cheie, racordate la utilitati, magazin, spatii de parcare, spatii de depozitare si de agrement, atat pentru copiii cat si pentru adulti. Apartamente din cadrul ansamblului rezidential Sun City Iasi, pot fi achizitionate si cu RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR!
URL: http://www.apartamentesuncityiasi.blogspot.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Apartamente de vanzare in Iasi, Imobile iasi, Vanzari apartamente, Sun City Iasi

Acest site a fost adaugat in data de 10/07/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 190

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tranazctii imobiliare fara intermediar
Singurul portal imobiliar din Cluj cu anunturi de la proprietar, care contine descriere completa, poze, localizare pe harta, datele de contact a proprietarului.

Anunturi imobiliare din Arad
Agentie imobiliara Arad va ofera urmatoarele servicii imobiliare Arad: vanzare apartamente Arad, vanzare garsoniere Arad, case de vanzare Arad, terenuri de vanzare Arad, inchiriere garsoniere Arad. ImobileArad va asteapta cu o oferta completa de servicii imobiliare. Asteptam sa ne contactati.

Ansamblul rezidential ARENA RESIDENCE
Ansamblul rezidential ARENA RESIDENCE situat in zona de sud a Bucurestiului,in imediata vecinatate a Sos. Berceni se ocupa cu vanzarea de apartamente cu 1 si 2 camere si garsoniere. Preturile la apartamente sunt dintre cele mai mici de pe piata.

justitiabil
justitiabil, justitiabilul, divort, contracte, mostenirejustitiabil, justitiabilul, divort, contracte, mostenirejustitiabil, justitiabilul, divort, contracte, mostenirejustitiabil, justitiabilul, divort, contracte, mostenire

Stanescu Imobiliare
Stanescu Imobiliare - Agentie Imobiliara Bucuresti - Consultanta vanzari / inchirieri imobile Bucuresti