vivacredit.ro
 

Sun City Residence Iasi


Titlu: Sun City Residence Iasi
Descriere: SUN CITY RESIDENCE IASI Ansamblu rezidential, Sun City, este compus din 7 imobile D+P+3E+M, cu apartamente cu 1,2 si 3 camere, decomandate, cate 24 de unitati in fiecare imobil,cu predare la cheie, racordate la utilitati, magazin, spatii de parcare, spatii de depozitare si de agrement, atat pentru copiii cat si pentru adulti. Apartamente din cadrul ansamblului rezidential Sun City Iasi, pot fi achizitionate si cu RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR!
URL: http://www.apartamentesuncityiasi.blogspot.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Apartamente de vanzare in Iasi, Imobile iasi, Vanzari apartamente, Sun City Iasi

Acest site a fost adaugat in data de 10/07/2015

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 190

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Marina Palms Yacht Club and Residence Miami : +1 (305) 433-2818
Marina Palms Yacht Club & Residences brings the yachting lifestyle back to Miami with the country’s first luxury condominium and yacht club development in two decades.

Midtown Miami Real Estate
Midtown Miami real estate currently available for sale. Luxury condos, enjoy all amenities created by some of the most talented designers in the world.

apartamente noi Iasi
Vindem apartamente noi in Iasi in rate fara avans cu 1, 2 sau 3 camere, case, terenuri . Cumpara acum un apartament in ansamblul rezidential Visan si bucura-te de aerul curat si privelistea superba!

Remax Premier
Remax Premier este o agentie imobiliara in Cluj care va pune la dispozitie numeroase anunturi si oferte de inchirieri si vanzari imobiliare in Cluj Napoca.

Vand apartament bacau
toate Apartamente din bacau care sunt de vanzare cu descriere completa Apartamentele sunt ordonate pe stazi si dupa etaj, astfel sa poti cauta cat mai usor in multitudinea de apartamente care sunt la vanzare