vivacredit.ro
 

Sun City Residence Iasi


Titlu: Sun City Residence Iasi
Descriere: SUN CITY RESIDENCE IASI Ansamblu rezidential, Sun City, este compus din 7 imobile D+P+3E+M, cu apartamente cu 1,2 si 3 camere, decomandate, cate 24 de unitati in fiecare imobil,cu predare la cheie, racordate la utilitati, magazin, spatii de parcare, spatii de depozitare si de agrement, atat pentru copiii cat si pentru adulti. Apartamente din cadrul ansamblului rezidential Sun City Iasi, pot fi achizitionate si cu RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR!
URL: http://www.apartamentesuncityiasi.blogspot.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: Apartamente de vanzare in Iasi, Imobile iasi, Vanzari apartamente, Sun City Iasi

Acest site a fost adaugat in data de 10/07/2015

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 193

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Paduri de vanzare Romania
Padure de vanzare. Paduri Romania. Oferte reale oportunitati de inversitii. Compania Luxury International este specializata pe piata vanzarilor terenurilor impadurite cu o echipa de profesionisti antrenata sa realizeze cea mai buna afacere pentru clienti folosind instrumente profesioniste de lucru.

Geamuri termopan de calitate
Cu siguranta te-ai gandit sa iti schimbi vechiul geam de lemn cu unul la moda. Sunt multe firme pe piata care iti ofera produse dar nu ai garantia calitatii lor. Tinem cont de parerea clientilor si oferim servicii de calitate, la preturi accesibile.

profile polistiren
Profile din polistiren extrudat pentru interior si exterior, sunt elemente decorative pentru finisaj.se pot utiliza pentru ancadramente usi, ferestre sau pervazuri, frontoane, elemente decorative, console, brauri pentru fatada cladirilor.

Proiecte case
Proiecte case, Apartamente noi, Ansambluri rezidentiale, Proiecte rezidentiale, Blocuri noi Bucuresti, Apartamente blocuri noi, Noi proiecte imobiliare rezidentiale, Oferte rezidentiale, Proiete case, Apartamente noi Bucuresti.

COLINA INSORITA IASI
Este un ansamblu rezidențial construit în Păcurari, foarte aproape de Bulevard, dar ferit de zgomotul și poluarea acestuia.Situat în planul doi al Bulevardului Păcurari, Colina Însorită se constituie în alegerea perfectă datorită locației, a calității superioare a materialelor folosite și nu în ultimul rând a prețurilor foarte avantajoase.