vivacredit.ro
 

Reparatii Calculatoare


Titlu: Reparatii Calculatoare
Descriere: Reparatii calculatoare, laptopuri, monitoare LCD, instalare WINDOWS XP-VISTA-7-8.1, instalare antivirus, programe, drivere, devirusare, recuperare de date (baza date SAGA, CIEL, date contabile, juridice, etc.), resetare parole windows/BIOS, configurare router, conexiuni RDS, wireless, sertizare mufe retea, reparatii placi de baza, schimbare/diagnosticare componente. Deplasare si constatare la domniciliu in Bucuresti GRATIS. Detalii:0726.054.690 http://www.reparatii-calculatoare.16mb.com
URL: http://www.reparatii-calculatoare.16mb.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: reparatii calculatoare, reparatii laptopuri

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 153

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii Calculatoare
Reparatii calculatoare in Bucuresti la Goldnet Service SRL, cu echipamente profesionale si tehnicieni calificati.\\r\\nAsiguram service pentru orice calculator, indiferent de producator, configuratie sau defectele semnalate.\\r\\nInstalam sisteme de operare, reparam placi de baza, mufe de orice tip, reparam monitoare, inlocuim componente, facem upgrade si multe altele.\\r\\nPentru service calculatoare profesional apelati cu incredere la Goldnet Service.

Ultra X
Livram calculatoare second hand în 24/48 ore în Bucuresti, Craiova, Iasi, Bacau, Constanta, Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu si în maxim 36 ore în orice alta localitate din tara.\\r\\n\\r\\n

Tableta Android
Totul despre tablete si sistemul de operare android, android pentru tablete, preturi tablete, tableta allview, tableta samsung, cele mai bune tablete.

Sisteme de pontaj si control acces cu amprenta digitala
PONTAJE PE BAZA DE AMPRENTA DIGITALA. Bionet Software este o societate furnizoare de solutii informatice bazate pe tehnologii biometrice de identificare a persoanelor pe baza de amprenta digitala care au ca scop cresterea controlului, respontabilitatii si eficientei angajatilor la locul de munca, scaderea costurilor prin evaluarea exacta a timpului lucrat si cresterea sigurantei accesului in spatii restrictionate.

Nickst3r - Tutoriale & Blogging
Un site care contine tutoriale web si putin blogging.