elefant.ro
 

Casa Don Pedro - Restaurant - Evenimente - Pizzerie - Piscina - Bar


Titlu: Casa Don Pedro - Restaurant - Evenimente - Pizzerie - Piscina - Bar
Descriere: Daca esti in cautarea unui loc complet, si mai precis a unui restaurant, a unui local pentru evenimente, nunti sau botezuri, a unui loc in care sa te opresti sa te relaxezi si sa bei o cafea, un suc, sa mananci o pizza sau daca esti in cautarea unei piscine in care sa te poti racori si distra vara, atunci te asteptam la Casa Don Pedro, in Vanatorii Mici, DN 61. Mai multe informatii la : www.casadonpedro.ro
URL: http://www.casadonpedro.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Restaurant, Evenimente, Pizzerie, Piscina, Bar, Local evenimente, Local nunti, Local botezuri

Acest site a fost adaugat in data de 10/06/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Restaurant Cernica organizare mese festive
Restaurant Cernica va asteapta cu bucate alese din bucataria internationala intr-un decor pitoresc si cu o priveliste la padure si lac Cernica, locatie ideala pentru organizare mese festive, nunti, botezuri ca in povestile cu printi si printese.

Ghid Restaurante
Ghidul restaurantelor din Romania, un ghid complet al restaurantelor din Romania.

Nuova Mamamia Timisoara
Dupa multi ani de experienta, am reusit sa satisfacem si cele mai exigente gusturi in gastronomie. Vino sa te convingi si tu in restaurantul nostru din Timisoara, Nuova Mamamia si iti vei rasfata papilele gustative cu cele mai delicioase mancaruri.

Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro
Un standard înalt de calitate este ceea ce promite Palace Events să ofere fiecărui oaspete care îi trece pragul, iar personalul amabil şi bine pregătit întâmpină oaspeţii nu ca pe nişte clienţi ci ca pe nişte prieteni, oferindu-le cele mai bune servicii din oraş şi nu numai.

Restaurant specific italian. Pizzeria Cluj
Cautati un restaurant cu specific italian? Il gasiti la Pizza Rex situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca. Pentru detalii vizitati site-ul www.pizzarex.ro