elefant.ro
 

Intensa


Titlu: Intensa
Descriere: Intensa este un complex furnizor de training si evenimente în domeniul juridic din ţară, oferind o gamă diversificată de cursuri de pregătire, de la admiterea la facultatea de drept, până la admiterea în profesia dorită (barou, notariat, magistratura). Instituţia ajută cursanţii să îşi atingă potenţialul academic maxim şi să aibe parte de cariera dorită.
URL: http://intensa.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: intensa, cursuri, juridic, drept, admitere, facultate, cluj

Acest site a fost adaugat in data de 12/04/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Limba Germana
EUROCOR este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda. Si in Romania peste 180.000 de persoane au invatat o limba straina sau si-au dezvoltat cariera alaturi de noi. www.cursuri-germana.eu.

cursuri copii eduarts
centru de cursuri si activitati pentru copii,predare limba romana, cursuri limba engleza copii, meditatii matematica copii, cursuri arte plastice,cursuri desen copii, cursuri pictura copii, cursuri origami copii

Audiobooks, Asculta-ti cartile!
Primul site dedicat pietei de carti audio din Romania. Noutatea pe care o aduce pe piata romaneasca este audiobook-ul in format mp3, care poate fi downloadat cu ajutorul unei conexiuni la internet. Portalul www.audiobooks.ro ofera modalitati de plata comode si sigure: microplati prin SMS, microplati prin Apel Telefonic sau plata cu Cardul.

PSIHOLOGIE PSIFORCE
Accesandu-l nu numai ca poti beneficia de acces la articole si materiale superbe sau chiar unicat dar poti adauga chiar tu pe site ce doresti si poti impartasi subiectele cu prietenii tai de pe Facebook !

DICTIONAR ENGLEZ - ROMAN
Acest site contine dictionar Englez - romzn