orange.ro
 

Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor


Titlu: Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor
Descriere: Clinica Hebra Dermatologie vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa scape de riduri. Punem la dispozitia dumneavoastra tratamente impotriva ridurilor pe baza de botox si acid hialuronic care au rolul de a atenua si a indrepta cutele de la nivelul fetei. Medici dermatologi cu o bogata experienta internationala.
URL: http://www.clinicadermatologie.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: clinica dermatologie, clinica de dermatologie Bucuresti, tratament riduri, acnee, varice, vitiligo

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet stomatologic focsani
Cabinet stomatologic din focsani va asteapta sa va redea zambetul pe care l-ati avut candva. Cabinetul nostru stomatologic din focsani vine in intampinarea dumneavoastra cu un personal specializat si o aparatura de ultima ora. Va asteptam la cabinetul nostru stomatologic din focsani pentru a va rezolva pentru totdeauna problemele dentare.

Clinici medicale si cabinete
Clinici medicale si cabinete medicale. Webclinic este un portal medical unde gasesti prospecte medicamente, furnizori servicii medicale, clinici si cabinete. Promoveaza-ti clinica aici!

Aparate dentare adulti
Orto Implant Expert este o clinica specializata in ortodontie si implantologie cu o echipa de medici stomatologi cu o vasta experienta profesionala. In clinica noastra de ortodontie acordam o importanta sporita sterilizarii aparaturii.

Estetica,chirurgie plastica, blefaroplastie,riduri,abdominoplastie
Doctor Ioana Apostolescu medic primar chirurgie plastica si reparatorie,doctor in medicina,activeaza in prezent in cadrul Sectiei de Chirurgie plastica si reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n

varice
-Website-ul varicoline.ro cuprinde informatii despre serviciile oferite de clinicile Varicoline: tratamente pentru varice, rani deschise, rani diabetice, ulcer. Sunt prezentate informatii despre companie, tipurile de servicii oferite si datele de contact.