orange.ro
 

Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor


Titlu: Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor
Descriere: Clinica Hebra Dermatologie vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa scape de riduri. Punem la dispozitia dumneavoastra tratamente impotriva ridurilor pe baza de botox si acid hialuronic care au rolul de a atenua si a indrepta cutele de la nivelul fetei. Medici dermatologi cu o bogata experienta internationala.
URL: http://www.clinicadermatologie.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: clinica dermatologie, clinica de dermatologie Bucuresti, tratament riduri, acnee, varice, vitiligo

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Sanatate | Cura de slabire | Diete | Nutritie
Cautati solutii pentru a fi mai sanatosi? Accesati adresa http://www.devotherb.ro si veti gasi multe informatii utile pentru dvs si pentru familia dvs.

Cabinet Pediatrie Cluj - PediExpert
Cabinet pediatrie Cluj PediExpert efectueaza consultatii la cabinet sau domiciliu pentru ca, copilul dvs sa fie pe cele mai sigure maini. Ne propunem ca micii nostri pacienti sa se dezvolte armonios, sa fie sanatosi, si sa fie cat mai feriti de boli si tratamente inutile.

Tratament naturist cu Celule Stem adulte
Olimpiq StemXCell este un produs 100% natural, eficient ca adjuvant in tratamentul unor afectiuni precum: cancer, tumori, parkinson, alzheimer, psoriazis, hepatita, ciroza. Olimpiq StemXCell stimuleaza cresterea numarului de celule stem in organism cu pana la 175% si reface sistemul imunitar. Toate produsele sunt la Pret de Depozit.

Produse naturiste Biocyte
Biocyte este o companie internationala cu sediul in Franta. Produsele naturiste Biocyte (suplimente alimentare) pentru o viata activa:complex vitamine, minerale, antioxidanti, calciu, detoxifiere organism, disolvanti colesterol si cosmetice pentru prevenire imbatrinirii pielii.

dictionar medical online
Afla ce boli te pot afecta, in cel mai vast ghid despre sanatate, boala, medicina, diverse afectiuni medicale. Cerceteaza pentru a preveni.