orange.ro
 

Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor


Titlu: Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor
Descriere: Clinica Hebra Dermatologie vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa scape de riduri. Punem la dispozitia dumneavoastra tratamente impotriva ridurilor pe baza de botox si acid hialuronic care au rolul de a atenua si a indrepta cutele de la nivelul fetei. Medici dermatologi cu o bogata experienta internationala.
URL: http://www.clinicadermatologie.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: clinica dermatologie, clinica de dermatologie Bucuresti, tratament riduri, acnee, varice, vitiligo

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

urologie laser
Sanatate prin profesionalism si calitate Descriere: cel mai modern centru de urologie din vestul tarii. urologie laser. clinica urologica laser. Sanatate prin profesionalism si calitate.

Stud 100.
Spray Stud 100 pentru combaterea ejaculare precoce inca de la prima aplicare, tratament ejaculare prematura rapida si disfunctii erectile. Livrare rapida si discreta in toata tara.

Tratam varice
Picioarele umflate, si vene dureroase? Apeleaza acum la tratamentul modern al varicelor.

Hemoroizii
Hemoroizi si fisuri anale. Blog despre hemoroizi si afectiuni proctologice. Sunt prezentate articole despre cauzele aparitiei hemoroizilor si tratamente.

Vacuum, slabire masaj,anticelulitic, relaxare, pietre
Si tu poti incerca ultimele terapii si tehnici de slabit la centrul de remodelare corporala 5th Avenue .Masajele si terapiile de relaxare te pot transforma.Incepe cu slabirea:masaj anticelulitic,drenaj limfatic, cavitatie si radiofrecventa.