smokemania.ro
 

Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor


Titlu: Hebra Dermatologie, tratament contra ridurilor
Descriere: Clinica Hebra Dermatologie vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa scape de riduri. Punem la dispozitia dumneavoastra tratamente impotriva ridurilor pe baza de botox si acid hialuronic care au rolul de a atenua si a indrepta cutele de la nivelul fetei. Medici dermatologi cu o bogata experienta internationala.
URL: http://www.clinicadermatologie.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: clinica dermatologie, clinica de dermatologie Bucuresti, tratament riduri, acnee, varice, vitiligo

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Salon de Infrumusetare
Salonul de infrumusetare Afrodita Professional Beauty Salon va sta la dispozitie cu servicii de coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, permanent de gene, machiaj profesional, extensii de par, unghii false, unghii gel, cosmetica, epilat, impachetari termocuverta, electrostimulare, masaj anticelulitic, de relaxare, reflexogen, solar si altele.

Diete de slabire
De multi ani pastele au avut o imagine nefavorabila legata de cresterea in greutate in urma consumului lor,insa in ultima vreme PR-ul producatorilor de paste s-a schimbat in mod favorabil.Noul mesaj transmis este ca,in cantitati moderate pastele pot fi consumate fara grija deoarece ele contin fibre.

Boli de piele
Tratamente si sfaturi dermatologice, recenzii pentru produse cosmetice si sfaturi pentru intretinere.

Cabinetele stomatologice Dr. Zarioiu Pitesti si Topoloveni
Cabinetele stomatologice Dr. Zarioiu sunt situate in Pitesti si Topoloveni. Echipa este formata din medici experimentati a caror specializare acopera toate ramurile medicinei dentare. Servicii stomatologice care se ridica la cele mai inalte standarde, facilitate de tehnologiile de avangarda.

Tetrapareza spastica si parapareza recuperare
Tetrapareza spastica recuperare.Centru de tratament prin kinetoterapie pentru pacienti cu hemipareza, parapareza spastica sau tetraplegie la domiciliu sau la cabinet si alcatuim programe de exercitii specifice pentru diferite afectiuni.