vivacredit.ro
 

Ciuperca la degetele de la picioare


Titlu: Ciuperca la degetele de la picioare
Descriere: Daca te mananca intre degetele de la picior si pielea este inrosita, atunci este posibil sa suferi de ciuperca intre degetele de la picioare, sau altfel spus ciuperca piciorului. Afla de pe siteul nostru ce inseamna aceasta afectiune micotica si cum se poate ea trata.
URL: http://cleanfeet.blog.com/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: ciuperca piciorului, ciuperca la degetele de la picior

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

reflexoterapie
Tratamentul prin reflexoterapie se efectueaza prin apasarea diferitelor puncte sau zone de pe corp care corespund anumitor organe. Prin aceasta se obtine imbunatatirea unor funcții ale organelor bolnave. Reflexoterapia se efectueaza pe talpi, palme sau pe cap.

procosmetic
echipamente salon, consumabile salon, produse profesionale saloa, produse de infrumutesare, infrumutesare, gene false, make up, vopsea par, vopsa gene si sprancene, tratamente corporale, tratamente faciale, unghii false profesionale

Laborator Tehnica Dentara
Tehnica dentara, Laborator tehnica dentara Bucuresti, colaborari cu renumite cabinete stomatologice din tara.

operatia de varice
Cuvantul varice deriva de la latinescul Varix care inseamna diform, distorsionat.Astfel putem defini varicele ca fiind vene distorsionate, largi, situate superficial sub piele.Cel mai adesea acestea se dezvolta la nivelul picioarelor si gleznelor.

Tratament cancer!
Tratament cancer,detoxificarea ficatului,pierdere din greutate,sistem imunitar a organismului,vitamina u , vitamine pentru copii.