smokemania.ro
 

Ciuperca la degetele de la picioare


Titlu: Ciuperca la degetele de la picioare
Descriere: Daca te mananca intre degetele de la picior si pielea este inrosita, atunci este posibil sa suferi de ciuperca intre degetele de la picioare, sau altfel spus ciuperca piciorului. Afla de pe siteul nostru ce inseamna aceasta afectiune micotica si cum se poate ea trata.
URL: http://cleanfeet.blog.com/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: ciuperca piciorului, ciuperca la degetele de la picior

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet veterinar sector 6 Lamyvet
Suntem un cabinet veterinar non-stop, din sectorul 6. Asiguram servicii medicale veterinare curente, ambulanta \\r\\n\\r\\nveterinara pentru cazuri de urgenta, nu numai in sectorul 6 al capitalei.

Boli venerice
Boli venerice cu transmitere sexuala. Articole interesante care iti ofera informatii importante in privinta bolilor venerice, atat la femei cat si la barbati

Pastile de Slabit Naturiste Eficiente
Tine o dieta eficienta. Produsele naturiste acopera in mare parte nevoile oricarei familii care doreste sa aibe un stil de viata sanatos.

Gripa si vaccinare antigripala
Gripa, tot ce trebuie sa sti despre gripa si vaccinarea antigripala, gripa la copii, gripa la adulti, gripa si categoriile de risc. Stopgripa este un proiect al Asociatiei Pro Imunizare.

Tratament CyberKnife
Tratamentul CyberKnife impotriva cancerului reprezinta cea mai moderna arma din cadrul oncologiei. Cu ajutorul CyberKnife tumorile sunt iradiate cu doze extrem de mari insa cu precizie chirurgicala, pastrand intact tesutul sanatos adiacent.