vivacredit.ro
 

Golden Event Constanta Organizari Evenimente


Titlu: Golden Event Constanta Organizari Evenimente
Descriere: Evenimente festive constanta, decor biserica constanta, covor rosu constanta, artificii nunta constanta, artificii evenimente constanta, artificii, artificii de interior pentru dansul mirilor, fum greu cu gheata carbonica, artificii de interior pentru dansul mirilor constanta ,fum greu cu gheata carbonica constanta, artificii dansul mirilor constanta, artificii vulcan pentru nunta, gheata carbonica constanta,
URL: http://www.goldenevent.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Evenimente festive constanta, decor biserica constanta

Acest site a fost adaugat in data de 16/03/2015

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 333

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Case din lemn de la producator
Producem la comandă după schiţa sau planul clientului case din lemn, după cum puteţi vedea si pe siteul nostru. Construcţiile noastre au pereţii din lemn ecarisat formate din grinzi de grosime 40mm sau 70mm grosime, îmbinate în dublu nut si feder chertate la capete. Materialul utilizat este grindă din specia molid, uscată si prelucrată la o calitate fară reproş.

dezinsectie
Va confruntati cu o sitatie neplacuta in ceea ce priveste curatenia si aspectul spatiului dumneavoastra de munca. Darom va poate face ordine in viata.

Utilaje profesionale pentru constructi
Ital Star unic importator pe piata din Romania al cunoscutelor echipamente de constructii realizate de cunoscuti producatori italieni. Utilajele noastre pentru constructii sunt disponibile atat la vanzare cat si la inchiriere si asigura ridicarea la inaltime a persoanelor si materialelor in conditii de maxima siguranta.

Scaune, mese, tabureti
\\r\\nVindem scaune, scaune bucatarie, scaune terasa, scaune pliante, tabureti, taburet pliant, mese, mese bucatarie, mese terasa, mese restaurant, mese pliante, Pret Bun de la importator-producator.\\r\\n\\r\\n\\r\\nContact:\\r\\nsite: www.scaune-scaun.ro\\r\\n\\r\\n@ : scaune@tck.ro\\r\\n\\r\\ntel: 0213233715 \\r\\n 0722606622 \\r\\n 0745606622

Tencuiala decorativa
Casa dumneavoastr? este reflexia personalitatii dumneavoastra. Daca sunteti interesat de frumusetea sau unicitatea exteriorului casei puteti folosi cu succes Tencuiala Decorativa Yaya sau Tencuiala Structurata Yaya pentru a schimba in bine aspectul exterior al proprietatii dumneavoastra.