elefant.ro
 

Cabinet avocat Bratiloveanu Izabela


Titlu: Cabinet avocat Bratiloveanu Izabela
Descriere: Cabinetul de avocat Bratiloveanu Izabela acorda servicii complete de consultanta, asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti de toate gradele, a organelor de urmarire penala si a autoritatilor cu atributii jurisdictionale. Pentru orice problema de natura juridica, ne puteti contacta la tel. 0729948398
URL: http://www.cabinet-avocat-craiova.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: cabinet avocat craiova, avocat craiova, drept civil, dreptul afacerilor, drept penal

Acest site a fost adaugat in data de 07/03/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet avocat George Teodorescu
Cabinet de avocatura specializat in drept civil ofera consultanta si asigura reprezentare clientilor sai in domeniile: dreptul familiei, divort,partaj,incredintare minor,pensie intretinere,drept contencios administrativ, fiscal, fond funciar, clauze, abuzive, banci, cedo, contracte, proprietate intelectuala, drepturi autor, marci, inregistrate.

Custura Mocanu societate de avocatura Cluj Napoca si Bucuresti
Custura, Mocanu, Voican este o societate de avocatură cu birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca si care oferă servicii juridice in principal in domeniul comercial, al retelelor de distributie (in special franciza) si al proprietatii intelectuale

Avocat Tiberiu Emil Radu
Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat, venind in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor.

Avocat Bucuresti
Florescu si Asociatii - Societate civila de avocati, partenerul dumneavoastra pentru respectarea legii.

Catalogul Avocatilor din Bucuresti
Scopul sit-ului www.avocat-specialist.ro este acordarea posibilitatii avocatilor din Bucuresti sa-si promoveze serviciile in functie de profilul si domeniul de activitate.