elefant.ro
 

Case din lemn


Titlu: Case din lemn
Descriere: Andreas Construct Style este o firma de constructii si amenajari specializata în construcţia de case pe structura din lemn si amenajari interioare. Casele de lemn pe care le producem beneficiaza de o tehnologie de ultima ora.
URL: http://caselemnaz.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: case de lemn, case lemn, case americane lemn, case canadiene lemn

Acest site a fost adaugat in data de 19/02/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ansamblu rezidential - Apartamente cu 2 camere
Ansamblul nostru este format dintr-un bloc de 4 etaje + pod cu structura cadre din beton armat cu zidarie POROTERM, 30 de centimetri grosime, eficienta energetic, Dotat cu termosistem de 10 cm. peretii despartitori din caramida POROTERM de 15 cm.

Imobiliare Navodari
Agentia Imobiliara Air Company va prezinta prin intermediul acestui site cea mai noua oferta de imobile din zona Navodari, Tabara Navodari, Mamaia Nord.

Imobiliare Sibiu
Direct Imobiliare Sibiu este un site de anunturi imobiliare din Sibiu unde gasiti anunturi direct de la vanzatori. Fara intermediari, fara agentii imobiliare si fara comision.

Anunturi imobiliare direct de la proprietari
Anunturi imobiliare direct de la proprietari. Vanzari si inchirieri direct la proprietar

Vanzari apartamente noi, Neofort Biz, Bucuresti
Neofort Rezidential zona Unirii - Bulevardul Unirii, sector 4, Bucuresti. Neofort-Biz va ofera apartamente noi de vanzare in Ansamblul Rezidential Neofort 53, situat in Zona Unirii - Bulevardul UNIRII. Proiectul Neofort Rezidential beneficiaza de un design modern, iar unitatile locative au fost proiectate astfel incat spatiul locuibil sa fie utilizat la maximum