vivacredit.ro
 

RATE DEZVOLTATOR


Titlu: RATE DEZVOLTATOR
Descriere: Vanzari apartamente noi Iasi, cu plata in rate direct la dezvoltator! Complex de 7 imobile cu regim de inaltime D+P+3E+M, magazin alimentar, curte si parcare privata, spatii de joaca pentru copii, statie de mijloc de transport in comun in fata complexului, modalitati de plata flexibile, Rate Dezvoltator, acceptam Prima Casa si oferim discount pentru plata cash! 0755.225.439
URL: http://ratedezvoltator.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente cu plata in rate la dezvoltator, apartamente noi iasi, apartamenteiasi, rezidential iasi

Acest site a fost adaugat in data de 19/02/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 221

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Imobiliare Constanta
Portal de anunturi imobiliare gratuite din Constanta, apartamente de vanzare si de inchiriat, garsoniere, spatii birouri, case si vile, spatii comerciale si terenuri libere. Inscrierea ofertelor pe site este gratuita atat pentru particulari cat si pentru agentiile imobiliare.

Tranzactii Imobiliare
Portal de tranzactii imobiliare.

Anunturi imobiliare Bucuresti
TREI BRAZI IMOB este o firma specializata in dezvoltare si promovare imobiliara. Existam pentru a crea o noua valoare in piata imobiliara din Bucuresti. Elementul de noutate si profesionalismul de care dam dovada te invita alaturi de noi.

APARTAMENTE NOI NICOLINA IASI
Ansamblul de locuinte, PALA VERDE 3, este situat in cartierul Nicolina, zona Rond-Vechi, la numai un minut de Selgros, P-ta Cug, scoli, gradinite, statie de mijloc de transport in comun, catre toate celelate zone ale Iasului.

Modele de case - Modele case lemn
Echipa Modele de Case exista cu scopul de a va ajuta sa scapati de conceptul de casa tipizata prin oferirea unei game cat mai variate de proiecte realizate de cei mai buni arhitecti din Romania si Canada.