smokemania.ro
 

Mobila lux din lemn masiv - sarmexin


Titlu: Mobila lux din lemn masiv - sarmexin
Descriere: Sarmexin este una dintre cei mai cunoscuti producatori de mobila de lux din Romania cu o bogata traditie. Majoritatea productie este destinata exportului. Sarmexin produce mobila de lux din lemn masiv: dormitoare, sufragerii, holuri, canapele, grupe de colt, bucatarii, mobila tineret, scaune, mese, mobila baie, mobila clasica\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n
URL: http://sarmexin.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: dormitoare, sufragerii, sufragerie, bucatarii, bucatarie, mobilier din lemn masiv, mobila lux

Acest site a fost adaugat in data de 19/02/2015

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 418

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fotograf profesionist
Fotograf profesionist Catalin Spantu, fotograf nunta, fotograf botez va ofera servicii foto nunti, botezuri si alte evenimente.

Studio13k Daniel Klein
Lucram cu pasiune in domeniul artelor vizuale, realizand fotografii de eveniment, fotografii de produs, fotografii fashion, dar si preluari de imagini video la diferite evenimente: nunta, botez, petreceri, etc. Va veti bucura de un produs final, atent procesat si personalizat. Va rugam sa accesati galeriile foto si video.

Cabinet de fizioterapie si Kinetoterapie
Cabinet de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic, situat in Bucuresti, pe bd. Decebal ofera servicii de recuperare medicala cu tehnica de inalta performanta la preturi mici. Cabinetul este coordonat de o echipa de fizioterapeuti si kinetoterapeuti cu exprienta care trateaza afectiuni ortopedice (fractura, entorsa, luxatie), afectiuni reumatice (coxartroza, gonartroza, spondiloza), degenerative ( artroza, sciatica, lombosciatica, hernia de disc) si neurologice (AVC, etc), etc

Litere volumetrice luminoase cu led-uri sau noen
Lorens este unul din principalii producatori de litere volumetrice luminoase cu led-uri sau tuburi cu descarcare in gaz spectral . Garantie . Producator direct. Oriunde in tara. - casete luminoase, neon flexibil, display-ere, roll up-uri, bannere, panouri, litere polistiren, firme luminoase.

Protectia mediului Sibiu
Securitatea si sanatatea in munca reprezinta un ansamblu de masuri, de natura tehnica, organizatorica si igienico-sanitara, pe care orice manager de unitate, fie din mediul privat, fie din cel de stat, ar trebui sa le implementeze la fiecare nivel.