elefant.ro
 

Mobila lux din lemn masiv - sarmexin


Titlu: Mobila lux din lemn masiv - sarmexin
Descriere: Sarmexin este una dintre cei mai cunoscuti producatori de mobila de lux din Romania cu o bogata traditie. Majoritatea productie este destinata exportului. Sarmexin produce mobila de lux din lemn masiv: dormitoare, sufragerii, holuri, canapele, grupe de colt, bucatarii, mobila tineret, scaune, mese, mobila baie, mobila clasica\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n
URL: http://sarmexin.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: dormitoare, sufragerii, sufragerie, bucatarii, bucatarie, mobilier din lemn masiv, mobila lux

Acest site a fost adaugat in data de 19/02/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 533

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Depozit panouri sandwich
Oferim clientilor nostri intreaga gama de panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica (PUR), poliuretan ignifugat (PIR) si vata minerala.

Beylikdüzü çilingir kapı oto kasa kilit anahtarcı
Beylikdüzü çilingir anahtarcı kapı oto kasa açma kale kilit değişimi beylikduzu en yakın gece nöbetçi çilingir servisi almak için 7/24 saat arayabilirsiniz. kapı oto kasa kale kilit servisimiz 24 saat vardır. beylikdüzü , beykent , yakuplu , bizimkent, adakent, gürpınar çilingir hizmetimiz sadece 15 dakikada kapınızdayız.

Chiuvete bucatarie
Cele mai interesante articole despre modelele de chiuvete de bucatarie. Alege modelul si materialul potrivit pentru chiuveta ta de bucatarie. Baterii pentru chiuvete.

Gazon sintetic
Societatea noastra produce, comercializeaza si monteaza gazon sintetic de cea mai buna calitate. Gazonul sintetic poate fi livrat si montat in toate localitatile tarii. Bucurati-va de indeplinirea celor mai exigente standarde de calitate la un pret fenomenal.

Geamuri si parbrize utilaje Constructii
Comercializam si efectuam montaj de geamuri si parbrize destinate utilajelor de constructii din stocul propriu si pe comanda. Efectuam si lucrari de diverse alte geamuri si parbrize pe baza de comanda.