elefant.ro
 

Ocazie scoala de mecanic auto


Titlu: Ocazie scoala de mecanic auto
Descriere: Cursul este autorizat de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala a Calificarilor. Durata 5 luni, pret 650lei in 4 rate. Minim 8 clase, varsta 17-59 ani. Multa practica in service auto.
URL: http://www.cursmecanicauto.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: curs, cursuri, mecanic auto, calificare, cursuri calificare, service auto

Acest site a fost adaugat in data de 18/02/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinita Kitty
Kitty Iasi – gradinita particulara cu program prelungit

Meditatii romana Bucuresti
Oferim meditatii romana Bucuresti pentru elevii de clasele 1-8, precum si elevilor de clasele a 12-a care se pregatesc pentru sustinerea admiterii la Academia de Politie si la Facultatea de Drept! Profesoara de cultura civica si absolventa a Facultatilor de Istorie si Drept din cadrul Universitatii de Stat, Bucuresti, consider ca pot aduce la un nivel satisfacator orice elev prin sedinte de meditatii romana. Veti sesiza astfel o imbunatatire vizibila a performantelor scolare ale copilului dvs.

Chestionare auto drpciv
Site-ul Chestionare-auto.org vine in ajutorul cursantilor scolilor de soferi pentru a le oferi suportul necesar, chestionare auto drpciv, pentru a putea obtine permisul de conducere.

ISO 9001 TUV Cert
TÜV Austria Hellas Quality Management Systems Registrars ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000, ISO/TS 16949, Reach, Tse Tsek Document, Ce Marking

Bejeus
ceea ce facem noi acum...poate avea ecou in eternitate