elefant.ro
 

Imobiliare Portal


Titlu: Imobiliare Portal
Descriere: Acest site este un portal cu anunturi despre terenuri de vanzare din toate localitatile tarii.
URL: http://www.iterenuri.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: vanzare, anunt, teren, oferte, terenuri, postare, anunturi

Acest site a fost adaugat in data de 14/02/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Loturi Construibile 500 mp Plaja Corbu - Constanta
BLACK SEA RESIDENCE un cartier de case de vacanta care numara peste 600 de loturi a cate 500 mp destinat constructiilor. Pe intreaga zona sunt inregistrati peste 2000 de proprietari de loturi ceea ce va duce implicit la creearea unei noi localitati cu aproximativ 3000 de case si vile de vacanta pe o arie de aproximativ 400 de hectare. La acest moment avem peste 600 de proprietari de loturi gratie unicului sistem implementat de vanzare in rate FARA DOBANDA 100-140 euro/luna direct la Dezvoltator.

Vandex
Hidro Top Construct are ca obiect de activitate executia lucrarilor de hidroizolatie cu membrane bituminoase, impermeabilizarea cu ajutorul cimenturilor osmotice, realizarea de termosisteme, aplicarea pavajului si bordurilor, realizarea de tamplarie, efectuarea lucrarilor de amenajari interioare, precum si distributia de materiale de constructii.

Imobil Craiova
Imobil Craiova - site-ul imobiliar al Craiovei. Anunturi imobiliare pentru Craiova si localitatile invecinate. Pe site gasiti urmatoarele categorii: apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri, spatii comerciale, oferte speciale.

Agentie imobiliara de calitate
Cu siguranta ati intalnit multe Agentii Imobiliare care promit oferte aflate intr-un raport calitate-pret bun, insa ajung sa va dezamageasca. Acest lucru nu se intampla la noi! Noi ne tinem de cuvant, si tinem cont de parerile si cerintele clientilor. Noi va putem asculta si va putem oferi ceea ce aveti nevoie si ceea ce vi se potriveste cel mai bine! Nu ezitati sa apelati la noi!

Case din lemn
Realizam case din lemn construite pe concept american, case din lemn ecologice, cabane si case de vacanta cu structura de lemn.