elefant.ro
 

Totul Despre Caine


Titlu: Totul Despre Caine
Descriere: Descopera totul despre caine, precum cele mai frumoase rase de caini ciobanesti, catelusi, caini de paza, rasa shih tzu una dintre cele mai populare rase de caini si multe altele.
URL: http://totuldesprecaine.info

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: totul despre caine, caine, shih tzu, rase de caini ciobanesti, catelusi, rase de caini, catel

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet si Clinica Veterinara Suceava
Clinica Veterinara TigmaVet din Suceava ofera servicii medicale veterinare complete, deparazitare, ingrijire dentara, tratamente, cosmetica.

Roscate
Nicio alta culoare a parului nu a dat nastere unor superstitii si sentimente mai intense precum culoarea roscata. De-a lungul timpului si a istoriei, persoanele cu parul de foc au fost temute si venerate, urate si adorate, denigrate sau ridicate in slavi.

Canisa Westie si Ciobanesc German linie de lucru
Suntem o canisa mica, crescatori si iubitori de West Highland Terrier si Ciobanesti Germani linie de lucru. Detinem 3 fetite westie si doi ciobanesti germani, mascul si femela, exemplare deosebite cu Pedigree tip A. Sunt doua rase minunate de care cu siguranta o sa va indragostiti.

Cainele Tau Petshop
Cel mai complet site pentru animale de companie, caini si pisici. Oferta completa de hrana pentru caini, pisici si juniori, vitamine si suplimente, antiparazitare. Poti compara ofertele tuturor brandurilor care conteaza.Ai cumva probleme cu animalutul tau pe care nu stii sa le rezolvi? Gaseste solutia in articolele de pe blog destinate problemelor practice care apar in viata de zi cu zi.

Canisa Braveheart Oradinum
Canisa Braveheart Oradinum iti ureaza bun venit pe acest site. Bine ai venit in lumea exceptionalului Ciobanesc Belgian Malinois,un caine care exceleaza in disciplina, urma, agilitate, ca si caine de turma, caine de paza, protectie, IPO, KNPV, Ring.