vivacredit.ro
 

Clinica Privata Bucuresti


Titlu: Clinica Privata Bucuresti
Descriere: Clinica privata Metropolitan Hospital aduce sub acelasi acoperis atat echipamente medicale de ultima tehnologie cat si cei mai renumiti medici . Metropolitan Hospital ofera servicii medicale de inalta calitate de la nastere pana la persoane cu varste inaintate.
URL: http://www.metropolitanhospital.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: spital privat Bucuresti, clinica private bucuresti, maternitate bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 09/01/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Software Clinici Stomatologice
DentaBook este o aplicatie web inovatoare ce va simplifica modul de programare a pacientilor si totodata le reaminteste acestora prin SMS despre progrmarea lor la cabinetul dumneavoastra.

DESCARCA TOT CE VREI GRATIS
Descarca Cele mai noi filme, descarca cea mai noua muzica, descarca cele mai bune jocuri

Luca vestiment - vestimentatie de dama, creata cu stil si eleganta !
Atelierul nostru executa si vinde serii mici, sau vestimentatie la comanda pentru doamne - tinute de ocazie unicate,rochii,compleuri,accesorii cat si o gama foarte bogata de articole pentru femei punand accent pe calitate, diversitate si design.

Cofetaria Brava
Cofetaria Brava din Brasov va invita la magazinul si laboratorul nostru de pe strada Verii Nr. 4 sa ne degustati produsele pentru a va convinge de gustul bun si delicios care l-am creat doar pentru a va indulci vietile. Producem orice fel de tort pentru orice eveniment: nunta, botez, aniversare, dar si altele.

Articole sponsorizate
Stiri online, articole online, articole sponsorizate, comunicate de presa, advertoriale, informatii utile din diverse domenii. stiri online, articole online, articole sponsorizate, comunicate de presa, advertoriale