vivacredit.ro
 

Clinica de Profilaxie Dentalevo


Titlu: Clinica de Profilaxie Dentalevo
Descriere: Citeste despre ce platesti cand primesti un detartraj. Dentalevo propune un pachet profilactic complet. O experienta ce nu merita sati refuzi. Citeste pe site cum se face un detartraj adevarat.
URL: http://www.detartraj.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: detartraj, detartraj pret, detartraj profesional, periaj dentar

Acest site a fost adaugat in data de 20/12/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Transpiratie Excesiva
Daca antiperspirantul tau nu te mentine uscat, incearca ceva care functioneaza cu adeverat. Perspirex este un antiperspirant de incredere impotriva transpiratiei excesive si hiperhidroza.

Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj
Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea lombosciaticii, discopatiei lombare sau a herniei de disc, folosind aparatura de ultima generatie.

Theia Centru de Nutritie
Centru de nutritie Theia este primul centru in Republica Moldova ce elaboreaza programe de nutritie de la mic la mare in vederea educatiei alimentare, pierderii in greutate, detoxifierii organismului, elaborarii cartilor de retete culinare si alte servicii orientate spre sanatate.

AntiCearcane
Cearcanele sunt inestetice si reflecta sanatatea fiecaruia dintre noi.

Farmacie online
Farmacie online va pune la dispozitie suplimente nutritive, produse impotriva caderii parului, produse vichy, medicamente de slabit si multe altele.