elefant.ro
 

Nuova Mamamia Timisoara


Titlu: Nuova Mamamia Timisoara
Descriere: Dupa multi ani de experienta, am reusit sa satisfacem si cele mai exigente gusturi in gastronomie. Vino sa te convingi si tu in restaurantul nostru din Timisoara, Nuova Mamamia si iti vei rasfata papilele gustative cu cele mai delicioase mancaruri.
URL: http://uovamamamia.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: pizza, timisoara, italia, retete, mancare

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pizza Cluj | Pizza Romana
Pizza Cluj. Pizza Romana din Cluj Napoca va pune la dispozitie cele mai gustoase sortimente de pizza din Cluj-Napoca, livram la domiciliu pe toata suprafata orasului.

TerraVerde - Restaurant cu Autoservire - Ploiesti
TerraVerde - Restaurant cu Autoservire - Ploiesti

Pizza azzuro cluj
Pizza azzuro va asteapta cu cea mai bună pizza din cluj

Casa Bosneanu Tg Jiu
Restaurantul Casa Bosneanu din Tg Jiu organizeaza nunti, botezuri si mese festive intr-o locatie moderna si eleganta fiind locul perfect pentru o petrecere reusita.

Sala de evenimente Press House Ballroom Bucuresti
Situata în Bucuresti, Press House Ballroom este o sala spatioasa, cu un grad mare de adaptabilitate ce poate gazdui toate tipurile de evenimente, spre exemplu: Întâlniri de afaceri, Dineuri/ prânzuri de afaceri sau cu caracter social (aproximativ 300 persoane), Baluri, banchete, petreceri corporatiste (aproximativ 300 persoane), Cocktailuri (aproximativ 600 persoane), Lansari de produse, Concerte de interior, Conferinte, seminarii, workshopuri, Training, teambuilding