vivacredit.ro
 

Cabinet stomatologic Serban Ratiu


Titlu: Cabinet stomatologic Serban Ratiu
Descriere: Suntem o echipa de medici stomatologi din Cluj, care suntem dedicati pe deplin activitatii noastre, medici de medicina dentara cu competenta in implantologia orala si specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala. Oferim servicii de consultatie, extractie, tratamente, obturatii, proteze, reconstructii dentare si altele.
URL: http://www.stomatolog-cluj.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatolog, denstist, cluj, cabinet, stomatologic

Acest site a fost adaugat in data de 07/12/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Myriam - farmacie naturista - farmacie online
Farmacia naturista Myriam - comercializeaza online produse pentru slabit, alimente si produse dietetice, produse farmaceutice si suplimente, o gama larga de produse pentru mamici si copii, produse pentru ingrijirea personala. In farmacia myriam.ro gasiti oferte de sezon, oferte saptamanale, reduceri de la producatori importanti in domeniul farmaceutic si satisface nevoile tuturor clientilor din mediul online.

Site-ul unic de Medicina Dentara
Site-ul unic de Medicina Dentara Le Boutique Dentaire face parte din FIIDESCHIS GRUP. Acest site unic va ofera consultatii la domiciliu, tratamente foarte rapide, fara durere si de maxima calitate. www.le-boutique-dentaire.ro

Congrese medicale 2010
Congrese medicale 2010. Informatii despre calendarul, tematica si locul de desfasurare al congreselor medicale din 2010 oferite de Colegiul Medicilor Constanta.

Super Dent\\\\\\\'92 Clinica de Implantologie si Estetica dentara
Super Dent\\\\\\\'92 este o clinica de implantologie si estetica dentara cu peste 20 de ani de experienta.

gripa porcina
Gripa porcina este o maladie respiratorie provocata de virusul gripal AH1N1. Reactionati in mod adecvat inca de la aparitia primelor simptome ale gripei porcine.