orange.ro
 

Cabinet stomatologic Serban Ratiu


Titlu: Cabinet stomatologic Serban Ratiu
Descriere: Suntem o echipa de medici stomatologi din Cluj, care suntem dedicati pe deplin activitatii noastre, medici de medicina dentara cu competenta in implantologia orala si specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala. Oferim servicii de consultatie, extractie, tratamente, obturatii, proteze, reconstructii dentare si altele.
URL: http://www.stomatolog-cluj.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatolog, denstist, cluj, cabinet, stomatologic

Acest site a fost adaugat in data de 07/12/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hemoroizi
Tratement hemoroizi fara operatie prin metode moderne, avand la dispozitie medici specializati in boala hemoroizi, practic cea mai competitiva echipa din Romania. Detalii pe http://www.hemoroizii.org

Varice si vase sparte
Tratamentul modern al varicelor si vaselor sparte - laser, chirurgie clasica si scleroterapie. FleboGrup - echipa medicala specializata in tratamentul bolilor venoase.

Marirea penisului
Pilule pentru marirea penisului. Se obtin erectii mai puternice, o imbunatatire a vietii sexuale, fiind o solutie naturala si ideala pentru tine.

Pastile Vita Gra pentru bărbaţi
Vita Gra mărește puterea Dvs. sexuală și ajută pentru o erecție mai bună. Vita Gra are un efect favorabil asupra disfuncției erectile care resprezintă imposibilitatea de a ajunge la o erecție sau de a o păstra.

Petreceri pentru copii by Kids Mania Iasi
Organizam petreceri pentru copii in Iasi, petreceri cu animatori, baloane simple sau cu heliu, masina de baloane de sapun, masina de fum, confetti, artificii plus cadouri supriza. Ne deplasam in locatia pe care dvs o stabiliti, poate fi la restaurant sau acasa, in aer liber sau in spatii de joaca. detalii la telefon 0744261004