smokemania.ro
 

Cabinet stomatologic Serban Ratiu


Titlu: Cabinet stomatologic Serban Ratiu
Descriere: Suntem o echipa de medici stomatologi din Cluj, care suntem dedicati pe deplin activitatii noastre, medici de medicina dentara cu competenta in implantologia orala si specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala. Oferim servicii de consultatie, extractie, tratamente, obturatii, proteze, reconstructii dentare si altele.
URL: http://www.stomatolog-cluj.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatolog, denstist, cluj, cabinet, stomatologic

Acest site a fost adaugat in data de 07/12/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Biorezonanta
Biorezonanta reprezinta o modalitate precisa de diagnosticare a unei afectiuni si de observare a starii de sanatate a organismului. Biorezonanta indica existenta unei boli prin inregistrarea oscilatiilor electromagnetice, emise de organele afectate de o anumita boala. Astfel, biorezonanta ne ajuta sa depistam si sa prevenim afectiuni grave.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Erectie Slaba Cauze
Erectie slaba dupa fumat? probleme legate de erectie slaba din cauza tigarilor. Citeste despre tratamentele pentru erectie slaba.

Tratament pentru hemoroizi fara operatie
Proctoline reprezinta o retea internationala de clinici profilate pe diagnosticul si tratamentul afectiunilor canalului ano rectal. Sunt tratate cu succes, fara operatie: hemoroizi, fisuri anale, priuritul anal si fistule anale.

Plantusin.ro - Proiect Fares Plantusin
Povestea Fares incepe de pe timpurile stramosilor daci, apoi a renascut in 1929 la poalele Sarmisegetuzei, prin munca farmacistului Andrei Farago, pionierul fitoterapiei romanesti. In prezent, Fares este lider pe piata ceaiurilor si a remediilor din plante medicinale din Romania, datorita respectului pentru traditie si pasiunii cu care intreaga echipa de specialisti descopera moduri noi de a folosi plantele in slujba sanatatii oamenilor.

Retete Traditionale
Aici gasesti de la retete traditionale pana la retete dietetice,diete, sfaturi pentru gospodine si produse de infrumusetare home made