orange.ro
 

Amenajari drumuri private, constructii


Titlu: Amenajari drumuri private, constructii
Descriere: Maryx - Amenajam drumuri private, pavate cu piatra si compactat, constructii, inchiriere utilaje de constructii, transport obiecte grele, litere volumetrice, service auto-moto.
URL: http://www.maryx.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: amenajari drumuri, constructii, reclame, litere volumetrice, service auto, transport

Acest site a fost adaugat in data de 04/12/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

alpinism utilitar bucuresti
S.C. Dual Alpin S.R.L este o societate recunoscuta pentru serviciile de alpinism utilitar pe care le presteaza atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara. Avand angajati atestati si cu o vasta experienta in practicarea acestui gen de lucrari. Folosind tehnici moderne in domeniu avem posibilitatea si capacitatea de a executa o gama larga de servicii in materie de alpinism utilitar. Tel: 0762 386 927

Panouri SOlare
Top Solar SRL este una dintre cele mai importante firme ce activeaza in domeniul energiilor regenerabile. Suntem prezenti pe piata inca din 2007 si avem sute de clienti multumiti. Va oferim panouri solare pentru apa calda si aport la incalzire la preturi de importator!

Ignifugare
Servicii si produse de ignifugare. Societatea noastra are experienta de 15 ani in realizarea de operatiuni de ignifugare pentru constructii din lemn. Tratamentul de ignifugare se realizeaza cu produse de calitate germana.

Urbio Romania
Urbio Romania va pune la dispozitie solutii de viitor prin produse ce utilizeaza energie regenerabila, sisteme alternative de energie electrica si termica, iluminat cu becuri LED

Transport caini
Firma noastra este dedicata transportului international de animale, in special transportului de caini la nivel international. Respectam toate normele legale in domeniu, asigurandu-ne asfel ca oferim servicii sigure pentru animalele transportate.