vivacredit.ro
 

sohbet


Titlu: sohbet
Descriere: sohbet odalari
URL: http://chatkurdu.net

Categorie: calculatoare si internet > servicii web
Cuvinte cheie: sohbet

Acest site a fost adaugat in data de 03/12/2014

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 66

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Floele Design
Floele Design ofera servicii de grafica publicitara, print si design profesional pe web.Suntem o echipa tanara si dorim intotdeauna sa ne intrecem limitele in domeniul designului. Clientii nostrii sunt reprezentati de persoane fizice si juridice din mai multe domenii.Oferim profesionalism si garantam satisfactia clientului.Ne ocupam cu crearea si administrarea site-urilor, background, icon, butoane, flyere,carti de vizita, pliante,brosuri,felicitari,vectorizari logo si personaje si multe altele.

Servicii web design, creatie, grafica
Realizam site-uri de prezentare, statice sau dinamice, magazine online, aplicatii web de management (aplicatii de facturare, gestiune stocuri etc). Pe langa realizarea acestor aplicatii oferim de asemenea mentenata si administrarea lor. Tehnologiile folosite in realizarea site-uri sau aplicatii web sunt: HTML, PHP, MySql, CSS, Jquery

Calculator pentra taxa si impozitul auto
Vrei sa cumperi o masina, vezi cat trebuie sa platesti taxa de timbru de mediu. Calculatorul de impozit auto este updatat la zi pentru fiecare oraƟ in parte.

Filme online gratis
Avem cele mai noi filme Hd direct pe site vino si tu pe filme-olineee.do.am

interactiv-design
realizari de siteuri la cele mai mici preturi de pe piata romaneasca.pentru mai multe detalii intrati pe site sau dati un mail la interactiv.design@yahoo.com.