smokemania.ro
 

Menopass-amelioreaza menopauza


Titlu: Menopass-amelioreaza menopauza
Descriere: Atenueaza 85 % din simptomele care caracterizeaza menopauza, respectiv bufeurile, insomnia, ametelile, transpiratia abundenta , inlatura uscarea vaginului.GAMMA ORYZANOL este un extras din scoarta de orez brun, bogat in acid ferulic care ajuta echilibrarea continutului de estrogen la femei.Menopass este dinamizat cu Microhidrina, pentru o asimilare superioara a micro-nutrimentelor din mijlocul celulelor. Antioxidant si anti-astenic.
URL: http://www.menopass.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Menopauza, menopauzei, tratament, tratare, preenire, ameliorare, stare, bufeuri, ameteli, transpiratie

Acest site a fost adaugat in data de 05/08/2008

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 361

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tendinita tratament si recuperare
Tendinita tratament. Exercitii pentru tendinita la glezna, genunchi, rotula sau epicondilita intr-un cabinet de kinetoterapie din Bucuresti. Fizioterapie (ultrasunet si electroterapie) si masaj terapeutic pentru diferite tipuri de tendinite

DermaVital
dermavital Centru German de Estetica medicala si dermatologie. BICOM 2000 - Terapie NLS - Biorezonanta, LPG Cellu M6, Microdermabraziune. Diagnosticare si tratament.

Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .
Sitea Romania pune la dispozitia Dvs. o gama variata de echipamente si materiale medicale stomatologice: piese de masini rotative, freze rotative si instrumente de canal, instrumentar Medesy, accesorii si anse detartraj, ANTHOGYR, autoclave, aparate implantologie, compresoare si aspiratii, echipament radiologie,implanturi,biomateriale.

Secret- Herbs
magazin virtual de tratament naturist. plante cunoscute de milenii lucreza in perfecta armonie cu organismul nostru avand o influenta divina asupra sanatatii noastre

Diete pentru slabit
Silueta de invidiat nu este un ideal imposibil de atins, mai ales daca incerci diete pentru slabit potrivite. Cele mai bune diete pentru slabit te invata cum sa mananci sanatos si nu sa te infometezi.