vivacredit.ro
 

Menopass-amelioreaza menopauza


Titlu: Menopass-amelioreaza menopauza
Descriere: Atenueaza 85 % din simptomele care caracterizeaza menopauza, respectiv bufeurile, insomnia, ametelile, transpiratia abundenta , inlatura uscarea vaginului.GAMMA ORYZANOL este un extras din scoarta de orez brun, bogat in acid ferulic care ajuta echilibrarea continutului de estrogen la femei.Menopass este dinamizat cu Microhidrina, pentru o asimilare superioara a micro-nutrimentelor din mijlocul celulelor. Antioxidant si anti-astenic.
URL: http://www.menopass.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Menopauza, menopauzei, tratament, tratare, preenire, ameliorare, stare, bufeuri, ameteli, transpiratie

Acest site a fost adaugat in data de 05/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 363

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

ColonHelp - Curatitor intestinal si detoxifiant
COLONHELP. Curatitor Intestinal si Detoxifiant, 100% NATURAL. Produs pentru DETOXIFIERE, recomandat in: constipatie, tranzit intestinal lent, colesterol ridicat, glicemie marita, imunitate scazuta, oboseala cronica, slabire.

Diete Kudika
Kudika te ajuta sa navighezi prin nebuloasa dietelor si informatiilor legate de alimentatie sanatoasa, sport si slabire. Am alcatuit pentru tine un top al dietelor

Mergi cu incredere la medicul specialist
De ce sa apelam la medicina alternativa? Beneficii pe care acesta alegere le are asupra organismului nostru.

Aparat dentar
Cabinet stomatologic de ortodentitie. Site-ul nostru va ofera informatii despre ortodontie si despre tipurile de aparate dentare, despre ceea ce numim anomalii dentare sau dento-maxilare , dar si solutii profesioniste pentru tratamente.

Magazin Online - Medicina homeopata
Magazin naturist de vanzare a medicamentelor homeopate impotriva cancerului! CANTICER este un supliment alternativ bun pentru pacientii cu cancer, iar ingredientele sale sunt naturale, fara efecte secundare raportate pana in prezent.