vivacredit.ro
 

fmcontaserv


Titlu: fmcontaserv
Descriere: Ofer servicii de contabilitate completa,salarizare, CIM, Intrastat si consultanta economico-financiara tuturor categoriilor de societati. Detin semnatura digitala pentru depunerea declaratiilor fiscale on-line si program de contabiliate propriu. Pretul este adaptat la bugetul alocat de dvs, si corelat cu volumul si complexitatea activitatii. Prestarea serviciilor este efectuata cu profesionalism si responsabilitate.
URL: http://fmcontaserv.ucoz.ro/

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: bucuresti, contabila, balanta, finante, incoterms, contabil, contabilitate, pret, intrasta, gratuit

Acest site a fost adaugat in data de 11/11/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 471

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Contex Audit Management
servicii de contabilitate,salarizare,certificare bilanturi,audit financiar,intocmirea dosarului de preturi de transfer intre parti afiliate,due diligence,consultanta financiar-fiscala.

carduri de debit
Oferta completa a bancilor din Romania pentru cardurile de debit. Avantaje exclusive pentru cardurile de debit.

Broker de Credite
Afla de la un Broker Credite ce trebuie sa sti pentru a obtine credite rapide, carduri de credit sau o consultanta credite gratuita

Cotatii valutare in timp real
Cotatii valutare in timp real, cotatii valutare online, actualizare automata a cotatiilor. Grafice valutare comparative, evolutie istorica, stiri financiare.

Revista GRATUITA de TVA
Schimba-ti atitudinea! Nu mai plati doar pentru ca \"asa a zis Fiscul\"! Aboneaza-te GRATUIT la Revista de TVA revista de atitudine fiscala!