vivacredit.ro
 

Pensiune Doria sau hotel Ambassador


Titlu: Pensiune Doria sau hotel Ambassador
Descriere: Pensiunea Doria va sta la dispozitie cu camere confortabile si camera de 4 stele a Hotelului Ambassador din Timisoara va asteapta
URL: http://www.hotel-sejur-timisoara.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: camere timisoara, cazare timisoara, hotel timisoara, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 09/11/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 299

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiuni
Site cu cele mai multe oferte de la pensiunile turistice din Romania

Cazare Horezu
Situata in orasul Horezu, Pensiunea Criveanu reprezinta destinatia ideala pentru cei care isi doresc sa isi petreaca timpul liber intr-un mediu linistit, nepoluat, departe de agitatia de zi cu zi. Pensiunea Criveanu va ofera conditii de cazare excelente, la preturi accesibile, confortul dumneavoastra fiind obiectivul nostru.

Cazare la Costinesti
CazareCostinesti.com este un portal care ofera unitati de cazare la hotel, pensiuni, motel etc. din Costinesti cu rezervare online optionala.

Snow ski holidays
Bucurati-va de securitate in rezervarea concediului pentru schi toatul într-un singur pachet - este mai ieftin si este sustinuta CAA. O vacanta la schi intr-o statiune plina de zapada este de neuitat asa ca vedeti aici ce puteti alege.

Hotel in Bucuresti situat langa aeroport
Hotelul Class este situat in Bucuresti langa aeroport si dispune de un numar mare de camere. Alege acest hotel pentru petrecerea zilelor tale de vacanta in Bucuresti dar si daca doresti o locatie discreta de cazare.