vivacredit.ro
 

Pensiune Doria sau hotel Ambassador


Titlu: Pensiune Doria sau hotel Ambassador
Descriere: Pensiunea Doria va sta la dispozitie cu camere confortabile si camera de 4 stele a Hotelului Ambassador din Timisoara va asteapta
URL: http://www.hotel-sejur-timisoara.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: camere timisoara, cazare timisoara, hotel timisoara, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 09/11/2014

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 310

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Restaurant Rais
Amplasat ideal in centrul orasului Targu Jiu, la doar cateva minute de Parcul Central si admirabilele opere ale lui Constantin Brancusi si in imediata apropriere a Mall-ului Tg-Jiu, Hotel Rais reprezinta marca stilului, dedicat turistului modern si sofisticat.

Hotel Savoy Timisoara bar si restaurant
Hotel Savoy Timisoara va ofera camere mobilate si decorate cu eleganta. Puteti petrece clipe de relaxare la bar si sa serviti o cina romantica la restaurant, cu un meniu variat de bucatarie traditionala si specialitati internationale. Oamenilor de afaceri le sunt puse la dispozitie doua sali de conferinta.

Pensiunea Pentru Tine Prietene
Situata la intrarea in Cheile Sohodolului la 14 km N-V fata de mun. Tg-Jiu, in satul Sanatesti, comuna Arcani, judetul Gorj pe drumul national DN 67D, Tg Jiu- Baile Herculane, pensiunea ofera clientilor sai camere prevazute cu baie proprie, televizor conectat la televiziune prin cablu, minibar si aer conditionat.

Cazare Brasov
Zeci de hoteluri, pensiuni, vile si apartamente in regim hotelier din Brasov cu rezervare direct la proprietar sau prin agentie de turism fara comision adaugat! Fa cea mai buna alegere pentru cazarea in Brasov folosind impresiile turistilor de pe site!

Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar
Cazare la cele mai mici tarife din Voineasa la conditii de 3 stele. Pensiunea Lazar este intr-un cadru rustic, placut si linistitor in care natura se imbina cu cantecul padurii, apelor si al pasarilor. Aceste locuri de neuitat vor ramane in sufletele dumneavoastra cu nostalgia reintoarcerii.