orange.ro
 

Pensiune Doria sau hotel Ambassador


Titlu: Pensiune Doria sau hotel Ambassador
Descriere: Pensiunea Doria va sta la dispozitie cu camere confortabile si camera de 4 stele a Hotelului Ambassador din Timisoara va asteapta
URL: http://www.hotel-sejur-timisoara.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: camere timisoara, cazare timisoara, hotel timisoara, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 09/11/2014

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 275

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Baile Felix - Cartier Verdi
Cazarea in Baile Felix la vilele Delia sau Viorica din incinta Cartierului Verdi, este locul ideal pentru petrecerea unor concedii placute si odihnitoare.

Cazare Sinaia - Pensiuni Sinaia
Informatii Sinaia. Cazare Sinaia, Oferte de cazare pensiuni, vile Sinaia si hoteluri Sinaia. Obiective turistice, descriere, harta, galerie foto si informatii utile Sinaia.

Pensiunea Dara, Transfagarasan
Pensiunea Dara, Transfagarasan Situata la km 102 pe unicul Transfagarasan, Pensiunea Dara va pune la dipozitie 14 spatii de cazare dispuse in 5 camere. La numai 16 km distanta de Balea Lac si la 35 km de barajul. 0727450765 transfagarasan-dara.ro

Hotel Sinaia | Vila Sinaia | Cazare Sinaia
Daca doriti sa gasiti un hotel in Sinaia ieftin si incantator, va aflati in locul potrivit. Vila Victoria si Vila Caprioara va ofera toate conditiile de care aveti nevoie pentru ca sa va simtiti ca acasa.

HostelsClub - Rezervare hosteluri si pensiuni in toata lumea
Portalul nostru online pune la dispoziţia călătorilor din toate colţurile lumii un motor de căutare online şi rezervări pentru destinaţii din toată lumea. Fie că vrei să călătoreşti din sau Ón Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Oceania sau Africa, noi avem exact ceea ce cauţi.