vivacredit.ro
 

Mediere


Titlu: Mediere
Descriere: Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.
URL: http://www.promediatori.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: mediere, mediator, birou mediere, mediere bucuresti, mediere civil, mediere penal, mediere comercial

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Program lege
Legisplus, legisplus, legisplus\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nLegisplus este o aplicatie ce oferă posibilitatea de a accesa ONLINE baza de date legislativă a programului LEGIS, direct de pe calculatorul dumneavoastra prin intermediul Internetului, fără a fi necesară instalarea programului pe calculator.\\\\\\\\r\\\\\\\\nPrin accesarea site-ului nostru, utilizand un nume de utilizator (ID) şi o parolă,

Avocat gratuit online consuntanta juridica online gratuita iasi
Ai dreptul sa stii. Sfaturi utile, consultanta si asistenta juridica de specialitate gratuita online in Iasi. Contact avocati, juristi, notari. Aici gasesti un avocat pentru drept comercial,drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal.

Divort, tot ce trebuie sa stii
In paginile noastre am incercat sa expunem clar si concis informatiile necesare pentru a eficientiza procedura de divort. Inainte de a proceda la luarea unei decizii este bine a va informa cu privire la posibilitatile pe care legea le ofera in ce priveste modalitatile de divort, precum divortul in instanta, la notar sau la mediator, precum si la ce trebuie sa faceti dupa ce alegeti modalitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Recuperare Daune Asigurari
Formam o echipa de avocati profesionisti specializati in recuperarea banilor in cazul daunelor din asigurari.Aparam interesele clientilor si ii reprezentam impotriva societatilor de asigurare care nu respecta termenii contractelor si amana platirea pagubelor suferite de clienti.

Avocat Mihai Camen
Cabinetul de Avocat Mihai Camen ofera servicii juridice de inalta calitate, specializat in drept comercial, dreptul societatilor comerciale, contracte civile si contracte comerciale, drept imobiliar si drept civil.