vivacredit.ro
 

Mediere


Titlu: Mediere
Descriere: Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.
URL: http://www.promediatori.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: mediere, mediator, birou mediere, mediere bucuresti, mediere civil, mediere penal, mediere comercial

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet avocatura Iliescu Elvir si Asociatii
avocat societati comerciale, avocat litigii comerciale, avocat recuperare creante, vanzare monumente istorice, autorizatii de munca straini, avocat negociere contracte comerciale, avocat dreptul afacerilor, avocat mediere relatii comerciale, avocat insolvabilitati si faliment

Law Office of Haryett & Co.
Edmonton Canada - avocat penal al aparariisi de încalcari de trafic . Daca ati fost acuzat de o infractiune în Edmonton, luati legatura imediat cu Haryett & Co, si ea va va scuti de necazuri .

SF.IOAN ASOCIATIA VICTIMELOR RUTIERE.Sprijinim victimele Rutiere!
Suntem o organizatie non-profit care ofera urmatoarele servicii gratuite victimelor accidentelor rutiere: Oferim asistenta juridica gratuita ce consta in recuperarea de daune materiale si morale de la asigurator cat si oferirea de consultatii si informatii asupra anchetei ce va avea loc in urma evenimentului rutier, Sprijin regulat, saptamanal ce consta in consiliere psihologica atat a victimelor accidentelor rutiere cat si a familiilor acestora, Informare detaliata,Indrumare medicala

Mararu & Mararu Societate Civila de Avocati


Miller Thomson Lawyers
Miller este cel mai bun avocat dedicat accidentelor personale din Alberta. El se ocupa de astfel de cazuri de multi ani si stie tot ce este nevoie pentru a iti garanta castigul. Daca vrei sa beneficiezi de compensatia ce ti se datoreaza suna acum.