elefant.ro
 

Nailed it Arta Unghiilor Tehnice


Titlu: Nailed it Arta Unghiilor Tehnice
Descriere: Protectie unghii naturale Extensie cu tips Extensie cu sablon Intretinere Schimbare forma Inlocuire unghie rupta French premanent Culoare permanenta Elemente Swarovski Velvet Sand Liquid stone Nail art combinat Pictura acrilica Pictura acuarele Folie de transfer
URL: http://www.nailedit.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: manechiura, ungii tehnice, pictura unghii,

Acest site a fost adaugat in data de 28/10/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reteta de acasa
Reteta de acasa este locul unde gasiti retete, incepand cu retete aperitive, retete supa, retete fripturi si ajungand la retete de prajituri si multe altele.

Poze profesionale fete
Realizam fotografii pentru videochat de calitate! Suntem o echipa tanara, fara prejudecati, cu imaginatie si chef de munca! Noi te ajutam sa iti cresti veniturile prin fotografii profesionale!

elady.ro
eLady.ro. Revista virtuala pentru si despre femei. Articole si noutati despre sanatate, diete, frumusete, moda si tendinte, cariera, cosmetica, retete, fitness, sex etc. Va invitam sa ne descoperiti!

FUNKYFAIN.ro – rucsacuri din piele ecologica si rucsacuri din panza
Shop online de unde puteti achizitiona rucsacuri din piele ecologica sau rucsacuri din panza in diverse nuante. Hai pe funkyfain!\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Salon de remodelare corporala, tratamente anticelulita si masaj de relaxare
Salon remodelare corporala situat in Bucuresti, in apropiere de Piata Muncii.Masajul anticelulitic realizat de terapeuti cu experinta si cu «maini magice» este unic. Te asteaptam intr-o ambianta relaxanta si pentru masaj anticelulita, tratamente anticelulita, tratamente slabit, impachetari anticelulita. Avem cele mai moderne aparate anticelulita.