elefant.ro
 

Pensiunea Paloma


Titlu: Pensiunea Paloma
Descriere: Pensiunea PALOMA Brasov este situata in Centrul Civic al Brasovului, ofera 16 - 18 locuri de cazare distribuite in 7 camere single, duble si de 3 locuri. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, TV cablu, internet. Gradina are amenajat loc de joaca pentru copii, gratar si parcare auto.
URL: http://www.pensiuneapaloma.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: pensiuni brasov, cazare brasov, cazare ieftina brasov

Acest site a fost adaugat in data de 04/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Brasov
Gaseste ofertele de cazare in judetul Brasov. Unitatile de cazare din site-ul CazareBrasov.net au informatii de contact si poze, pentru a putea lua legatura direct cu proprietarii. De la hoteluri, vile, pensiuni sau apartamente in regim hotelier, toate acestea va ofera cazare in Brasov.

TURISM IN ROMANIA cazare,hotel,pensiuni,restaurante
Un site complex dar foarte usor si intuitiv de utilizat cu informatii complete despre cazare, hoteluri, pensiuni, vile, cabane, restaurante, cluburi, baruri si rent-a-car dinfirent de locatie mare , munte, delta sau in orice alta localitate .

Pensiunea Steaua Ariesului Albac
Pensiunea Steaua Ariesului Albac - Cazare Apuseni, pensiune clasificata cu 4 margarete, se numara printre pensiunile care ofera cazare turistilor ce viziteaza zona Muntilor Apuseni.

cazare Cluj
Servicii de cazare Cluj. Regim hotelier Cluj in apartamente de lux in locatii centrale cu toate conditiile asigurate la preturi avantajoase.

Pensiuni Moldova
Acest site isi propune sa prezinte o lista cit mai completa cu pensiuni din Moldova , posibilitatile de cazare in zona Moldovei si atractiile turistice de aici