orange.ro
 

Apartamente calea mosilor


Titlu: Apartamente calea mosilor
Descriere: Punem la vanzare garsoniere si apartamente calea mosilor cu pre-rezervare direct la dezvoltator. Plata apartamentelor se poate face prin rate la dezvoltator, dar si prin creditul \\\\\\\"Prima Casa\\\\\\\".
URL: http://apartamente.sector-2.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente sector 2, apartamente noi sector 2

Acest site a fost adaugat in data de 10/10/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Consultanta Imobiliara
RoUSA Global Services, Inc este o companie de consultanta in domeniul imobiliar, incorporata in 2006, atat in Los Angeles, California, USA cat si in Bucuresti, Romania, UE prin partenera sa SC Trust Consulting Serv SRL

Visaria
Visaria este un magazin de gresie si faianta, ce pune la dispozitie o echipa de profesionisti, adaptabila stilurilor si preferintelor dintre cele mai diversificate, care poate transforma o locuinta intr-un spatiu de vis.

Incalzire in pardoseala
Solutii pentru incalzire apartament,vile,case etc.Distribuim si asiguram servicii incalzire cu folie termica carbon ,covor electric,panouri infrarosu,cablu electric.Se pot monta sub gresie,tavan,pereti,oriunde!

Ansamblu rezidential - Apartamente cu 2 camere
Ansamblul nostru este format dintr-un bloc de 4 etaje + pod cu structura cadre din beton armat cu zidarie POROTERM, 30 de centimetri grosime, eficienta energetic, Dotat cu termosistem de 10 cm. peretii despartitori din caramida POROTERM de 15 cm.

Cris Estate Bucium
Cris Estate Bucium raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor va ofera posibilitatea de a locui intr-o zona linistita, dar totusi apraope de centrul modern al Iasului, transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.