orange.ro
 

Aparat de tocat legume pentru buzunarul tau!


Titlu: Aparat de tocat legume pentru buzunarul tau!
Descriere: Cauti de mult un instrument de incredere in bucatarie care sa te ajute in bucatarie la maruntirea diferitelor fructe si legume? Iti recomandam noul aparat de tocat legume, cu care aceasta problema va deveni rapid istorie! Folosind acest aparat de tocat legume vei putea economisi in sfarsit jumatate din timpul petrecut de regula in bucatarie!
URL: http://pretul-redus.com/index.php?route=product/product&product_id=64&search=tocat+legume

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: uz casnic, electrocasnice, casa, auto, bucatarie

Acest site a fost adaugat in data de 08/10/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Camere supraveghere
Supravegherea video este unul din cele mai cautate sisteme de securitate atat pentru firme cat si pentru persoane fizice care vor sa-si supravegheze casa in anumite perioade ale zilei. Prin fiabilitatea si performanta fiecarui produs pe care-l vindem, aveti garantia calitatii iar prin faptul ca suntem importatori directi aveti garantia unui pret bun.

Copiatoare Second Hand
LOGIX - principala noastra activitate fiind comercializarea, intretinerea si repararea aparaturii de calcul si a perifericelor acesteia – in special a utilajelor de printare si fotocopiere.

Generatoare de curent
Tipuri si preturi generatoare de curent profesionale. Aici compari preturi generatoare curent. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru.

Tigari electronice ego
Oferim fumatorilor tigari electronice ego. Acesta este cel mai popular model de tigari electronice, special gandit pentru a satisface fumatorii inraiti. Acestea vin insotite de o baterie puternica, avand 1100 mAh si vaporizator imbunatatit. Livrarea se face in 24 de ore in orasele mari si in maxim 48 in orasele si comune.

Retete inghetata
Pentru prepararea inghetatei este nevoie de ingrediente, aparat de inghetata si retete de inghetata. De aceea, pe langa aparatura de inghetata va mai punem la dispozitie retete de inghetata clasica si din fructe de sezon, precum si sorbeturi (pentru cei care tin regim).