orange.ro
 

Aparat de tocat legume pentru buzunarul tau!


Titlu: Aparat de tocat legume pentru buzunarul tau!
Descriere: Cauti de mult un instrument de incredere in bucatarie care sa te ajute in bucatarie la maruntirea diferitelor fructe si legume? Iti recomandam noul aparat de tocat legume, cu care aceasta problema va deveni rapid istorie! Folosind acest aparat de tocat legume vei putea economisi in sfarsit jumatate din timpul petrecut de regula in bucatarie!
URL: http://pretul-redus.com/index.php?route=product/product&product_id=64&search=tocat+legume

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: uz casnic, electrocasnice, casa, auto, bucatarie

Acest site a fost adaugat in data de 08/10/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cuptoare electrice
Va punem la dispozitie informatii complete despre cuptoare electrice diverse modele si marci cum ar fi: cuptoare electrice incorporabile, cuptoare electrice mici sau mari pentru covrigi, pizza, brutarii, patiserii.

Camere video
Pentru cei pasionati de camere video, societatea noastra va invita sa apelati la oferta noastra de camere video de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

Yamaha Audio – Sisteme Audio si Home Theatre
Yamaha Audio – dealer oficial Yamaha Audio & Video in Romania. Componente si sisteme hi fi, home theatre, boxe.

Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center
Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie chiar pe televizorul tau toate filmele, muzica si pozele pe PC-ul tau? Atunci ai nevoie de Popcorn Hour A-100: cel mai complet HDTV Media Center existent pe piata la ora actuala. Suporta TOATE formatele de filme, muzica si poze, inclusiv x264 MKV 1080p. Toate la doar un click de telecomanda distanta! Interfata HDMI si Comopnent Full HD, iesire audio SPDIF. Adauga un hard-disk intern sau extern, si A-100 poate deveni centrul multimedia al casei tale.

Tigara Electronica
Magazin online de tigari electronice, accesorii si e-Lichide. Sanatate si economie la un click distanta.