orange.ro
 

FirmaNet.ro - Infiintare firma


Titlu: FirmaNet.ro - Infiintare firma
Descriere: Echipa noastra va pune la dispozitie servicii complete pentru desfasurarea activitatii firmei dumneavoastra.FirmaNet ofera servcii specializate in infiintarea de societati comerciale precum: SRL,PFA,SRL-D,II,IF; dar si alte servicii:modificare firma,inregistrare marca,servicii de contabilitate.
URL: http://firmanet.ro/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 01/10/2014

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 139

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocat Ploiesti
În relaţiile cu clienţii noştri, principiile pe care ne bazăm sunt seriozitatea, promptitudinea, corectitudinea, sinceritatea, loialitatea şi confidenţialitatea. Ne dorim să construim şi să consolidăm o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cei care apelează la serviciile noastre.

Paradis fiscal
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners, cu experienta de 13 ani in domeniul consultantei offshore pentru activitate in paradis fiscal, oferim clientilor nostri companii inmatriculate in majoritatea paradisurilor fiscale, conturi anonime, cat si administrarea lor, management profesionist pentru companii in paradis fiscal.

Cabinet de avocat Duhnea Dana Elena
Cabinetul de avocat “Duhnea Dana Elena” oferă asistență, consultanță și reprezentare juridică la cele mai înalte standarde, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, în cele mai variate domenii ale dreptului.

Protectia muncii
Totul despre securitatea si sanatatea in munca | Protectia muncii in societatile din romania | Totul despre legislatia in materie de sanatate si securitate in munca | Documentatii pentru securitate si sanatatea in munca | Situatii de urgenta

Avocat despagubiri ANRP
Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubiri ANRP.