smokemania.ro
 

FirmaNet.ro - Infiintare firma


Titlu: FirmaNet.ro - Infiintare firma
Descriere: Echipa noastra va pune la dispozitie servicii complete pentru desfasurarea activitatii firmei dumneavoastra.FirmaNet ofera servcii specializate in infiintarea de societati comerciale precum: SRL,PFA,SRL-D,II,IF; dar si alte servicii:modificare firma,inregistrare marca,servicii de contabilitate.
URL: http://firmanet.ro/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 01/10/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 140

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2009
consultanta fiscala, consultanti fiscali, expert contabil, experti contabili, contabilitate, fiscalitate, impozite, taxe, inregistrari contabile, legislatie, calculator impozit, noul cod fiscal 2008, modele de calcul, legi, acte normative, proiecte de legi, garda financiara, control financiar, TVA, profit

Law Office of McGlashan & Mackinnon
Avocatii McGlashan & Mackinnon au multi ani de experienta in toate toate cazurile de aparare penala în Europa de Vest si Canada.Sunati astazi în ceea ce priveste protejarea reputatiei dumneavoastra, drepturilor si viitorului dumneavoastra.

Mediere Online Romania
Informatii complete despre o alternativa viabila la justitie. Informatii pentru profesionistii in mediere. Stiri, articole, evenimente.

contabilul.ro
Contabilul.ro este singurul loc in care gasesti informatii actualizate zilnic despre contabilitate si fiscalitate: monografii, legislatie, cazuri practice, tva, profit, dividende, accize, standarde!

Mediator Mediere
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Ideea de justitie se regaseste atat in fiecare individ cat si in organizarea cetatii. Omul nu trebuie sa raspunda la o nedreptate cu alta, nici la rau cu rau, orice i-ar face alt om.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Platon