elefant.ro
 

Curatenie luna


Titlu: Curatenie luna
Descriere: Firma servicii curatenie birouri, spatii comerciale, hale industriale, curatenie mocheta, curatenie industriala.
URL: http://www.curatenieluna.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: curatenie, firme curatenie, servicii curatenie, curatenie mocheta

Acest site a fost adaugat in data de 03/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

KroneMag
Cea mai mare parte a produselor furnizate de noi sunt din domeniul mobilierului urban, a stalpilor decorativi pentru iluminat stradal, parcuri si gradini, a cismelelor de curte si stradale, a capacelor si gratarelor ptr. canalizare si scurgeri pluviale a seturilor de mobilier de gradina si terasa, a cutiilor postale, a foisoarelor, pavilioanelor si flegoriilor din lemn, precum si a casutelor de gradina, vacanta si camping din lemn.

Fabrica-de-firme
Fabrica-de-firme vine in ajutorul dumneavoastra inca de la inceput. Daca vreti sa renuntati la interminabilele drumuri la institutiile site-ului, Fabrica-de-firme este aici si face treaba in locul tau. Pentru infiintare SRL, infiinatre PFA, infiintare SRL-D, infiintre SA, schimbarea sediului social sau inchidere punct de lucru apelati la Fabrica-de-firme. \\r\\nOricand langa tine.

Recalificare profesionala
Proiect pentru sprijinirea reinsertiei somerilor pe piata muncii - cursuri de calificare si recalificare profesionala gratuite, programe de informare, medierea muncii, consiliere profesionala, asistenta in planificarea carierei si targuri de joburi

Sex Shop
Magazin cu specific erotic cu livrare rapida si discreta oricare ar fi locul unde te aflii.

Aer conditionat Daikin Oradea
Aer conditionat Daikin Oradea va pune la dispozitie aparate de aer conditionat Daikin, montaj si service aer conditionat in orasul Oradea si zonele limitrofe precum si piese de schimb aparate de aer conditionat, manuale de utilizare.