vivacredit.ro
 

Management General


Titlu: Management General
Descriere: Suntem BRAINAGEMENT, brandul dedicat consultantei si managementului executiv. Sustinem companiile din diverse domenii de activitate in crearea, dezvoltarea si implementarea strategiilor de afaceri.
URL: http://www.brainagement.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: management, licitatie, project management, cresterea vanzarilor, bani usor, dezvoltare firma, profit

Acest site a fost adaugat in data de 30/09/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Automatizari instalatii industriale
Solutii pentru automatizarea de centrale pentru ulei termal.

funerarul
Site ce ofera servicii matrimoniale

Infowatt Srl Birou de traduceri
INFOWATT SRL reprezinta un birou de traduceri infiintat in anul 2004 si ofera clientilor sai servicii de traduceri autorizate si specializate in cele mai importante limbi straine de circulatie internationala.\\r\\n\\r\\nInca de la inceputul functionarii noastre ne-am straduit cu succes sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, executate cu profesionalism si la preturi competitive.

Contabilitate completa - Accounting-HR.ro
Echipa Accounting & HR ofera servicii contabilitate financiara (S.R.L / P.F.A.) , salarizare, calculul impozitelor si taxelor, asistenta pentru inceperea unei afaceri. Accounting & HR va ajuta si cu alte servicii.

Targ Constructii si Amenajari Interioare
Târg destinat Construcțiilor si Amenajarilor Interioare din zona Oltenia. Amplul eveniment va fi găzduit în cadrul incintei Centrului Multifucțional Craiova, un veritabil reper în ceea ce privește expozițiile. Targul se adreseaza tuturor firmelor din regiunea Oltenia va asteptam la expozitie pentru a vedea produselor celor mai cunoscute firme din Oltenia.