vivacredit.ro
 

Constructii case lemn, case ieftine, case la cheie


Titlu: Constructii case lemn, case ieftine, case la cheie
Descriere: Construim case si vile pe structura de lemn la cheie, sistem nord american, case pe structura de lemn cu pereti tip \"sandwich\". Constructii in toata tara, proiectul este gratuit. Constructii anexe, sarpante, mansarde. Preturi negociabile.
URL: http://www.casecanadiene.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: casa, constructii case lemn, lemn, ieftin, casa la cheie

Acest site a fost adaugat in data de 24/09/2014

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 483

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vanzari terenuri in Dambovita
Vanzari de terenuri in Targoviste si judetul Dambovita.

Apartamente 2 camere
Cauti apartamente 2 camere? Pe 123imob.ro gasiti anunturi imobiliare cu vanzari apartamente 2 camere potrivite dorintelor dumneavoastra.

Apartamente Sinaia , Terenuri Comarnic , Case Vile Breaza Brebu Campina
Anunturi imobiliare pe Valea Prahovei.Case Vile Terenuri Apartamte de vanzare in orasele Predeal,Azuga,Busteni,Sinaia,Comarnic,Breaza,Brebu,Cornu,Campina.

PFA Craiu Ana - Administrare imobil
Oferim servicii complete cat si partiale (administrare financiar-contabila, administrare tehnica, intocmire state salarii si declaratii fiscale, cenzorat, etc.) in functie de necesitatile clientului. Ne ocupam de întocmirea documentelor şi de efectuarea formalităţilor cerute de lege necesare înfiinţării (transformarii) Asociatiilor de Locatari in Asociaţii de Proprietari sau separarea pe scari în cadrul Asociaţiilor de Proprietari.

Family Residence Iasi
Family Residence - Complex de vile insiruite, este amplasat in zona Cug si insumeaza 8 unitati locative, compartimentate in 3 camere, dispuse pe 2 nivele, fiind realizat pe cadre din beton armat si caramida Porotherm inclusiv