orange.ro
 

idealtepe çilingir


Titlu: idealtepe çilingir
Descriere: idealtepe anahtarcı
URL: http://www.idealtepecilingir.net

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: idealtepe çilingir

Acest site a fost adaugat in data de 22/09/2014

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 185

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Stiri IT
Fii la curent cu cele mai noi stiri din domeniul IT cu Click1.ro. Aici gasesti cele mai bune tutoriale, review-uri la jocuri, articole foarte interesante, diverse noutati. Te asteptam pe site! Ne gasesti pe prima pagina in google la stiri it.

Service IT, Magazin depanare Calculatoare preturi mici
Service IT, Magazin depanare Calculatoare la preturi mici. Realizam profesional recuperari de date, devirusari, depanari, instalari sisteme de operare, setari, incarcari cartuse, web design, contracte mentananta web. Oferim la cel mai avantajos pret componente,calculatoare noi si sh,monitoare CRT/TFT, imprimante, multifunctionale, consumabile, software, laptop-uri, pda-uri, etc. Oferim abonamente de mentenanta si intretinere echipamente IT pe baza de contract.

Toner
Avem tonere de toate marcile: Toner HP, Toner Canon, Toner Epson, Toner Lexmark, Toner Xerox, Toner Samsung, Toner Konica Minolta, Toner Ricoh, Toner Kyocera Mita, Toner Oki, Toner Brother

Madd Electronics Group
Madd Electronics Group sunt distribuitori de echipamente IT din gama Refurbished , Renew, Noi si Second, din anul 2002. Remarcati prin preturi competitive si servicii de calitate au devenit unii din cei mai mari importatori de branduri: Dell, Hp, si Microsoft Refurbished din Romania. Cele mai bune oferte pentru calculatoare ,componente pc, network, imprimante, notebookuri, laptopuri, monitoare dell, hp, fujits etc. plus posibilitati de upgrade, gasiti la magazinele Madd Electronics

Chei de protectie HASP, eToken, WFilter
Chei de protectie pentru software HASP, dispozitive pentru autentificare eToken si software WFilter pentru filtrarea activitatilor din Internet, criptarea, securitatea informatiei. Protectie la copiere, protectia proprietatii intelectuale, licentiere si distributie sigura si flexibila.