smokemania.ro
 

Tractari auto Bucuresti


Titlu: Tractari auto Bucuresti
Descriere: Asistenta rutiera NON STOP, tractari auto pe autoplatforma specializata cu sarcina de pana la 3 tone, depanare in cazul unor defectiuni ce pot fi remediate rapid (pana energie, anvelope, etc), remorcare diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 3,5 tone.
URL: http://www.nonstoptractari.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: tractari auto

Acest site a fost adaugat in data de 02/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 639

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cilindru compactor
Cilindrul compactor este utilizat in prelucrarea metalelor vechi, cel mai cunoscut este concasorul de masini. Preturi de compactoare si cele mai bune oferte.

anvelope pline si pneumatice stivuitor
Oferim toaa gama de anvelope pline si pneumatice pentru stivuitor. Servicii de montaj la presa si reprofilare crampoane anvelope Tel. 0748146470

ANUNTURI VANZARI CUMPARARI | AUTO | IMOBILIARE
Site de ANUNTURI VANZARI CUMPARARI | sant interesat sa VAND CUMPAR deci POSTEZ ANUNT | economisesc TIMP si BANI | cauta pe cei care VAND SAU CUMPARA ceva |

Atestate soferi Iasi
Scoala de soferi „Sigur la Volan” din Iasi organizeaza cursuri in vederea obtinerii de atestate pentru soferi. Valabilitatea atestatelor este de 5 ani. Cursurile se sustin la sediile societatii noastre din Iasi, Suceava si Botosani. Orele de conducere si examenele practice se sustin pe autovehiculele proprietate a firmei.

AutoZone Team
Forum cu vanzari sau cumparari auto ori moto