watchshop.ro
 

Tractari auto Bucuresti


Titlu: Tractari auto Bucuresti
Descriere: Asistenta rutiera NON STOP, tractari auto pe autoplatforma specializata cu sarcina de pana la 3 tone, depanare in cazul unor defectiuni ce pot fi remediate rapid (pana energie, anvelope, etc), remorcare diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 3,5 tone.
URL: http://www.nonstoptractari.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: tractari auto

Acest site a fost adaugat in data de 02/08/2008

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 615

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri auto in Brasov
Masini de inchiriat Brasov ofera servicii de inchirieri masini in Brasov si peste tot in Romania.Serviciul de inchirieri auto Brasov ofera in mod constant masini noi fara marcaje sau inscriptii specifice rent a car Brasov si preturi speciale.Va asteptam sa ne contactati pentru rezervari masini sau doar pentru informatii!

Raul Turism - Rent Car
Raul Turism - Firma Inchirieri Masini Cluj Napoca Inchirieri Auto Cluj Inchiriaza Masini cu sau fara Sofer Cluj: Chevrolet Spark, Hyundai, Hyundai Accent, Seat Leon, Skoda Octavia, Opel Vectra, Renault Trafic Rent a Car Cluj Ieftin Inchirieri Masini Cluj Aeroport cu Livrare Gratuita la Aeroport Rezervari Masini de Inchiriat Cluj Rent Car Aeroport Cluj

Dega Motors Trac - Tractari, asistenta si transport auto
Tractari, asistenta si transport auto in judetul Constanta precum si in alte localitati din tara cat si in UE pentru autovehicule din gama mica, gama medie cat si a celor comerciale de pina la 3,5 tone. Detinem licenta de transport ARR si personal cu atestat ARR, iar datorita experientei si profesionalismului dobandit, colaboram cu parteneri de renume. Societatea noastra detine polita de asigurare pentru transportul autovehiculelor.

Antipana
Solutia antipana Fakir previne penele obturand instantaneu si definitiv perforatiile de pana la 6 mm diametru aparute pe calea de rulare.

Masini de inchiriat Bucuresti
Compania noastra are cele mai bune oferte de inchirieri masini Bucuresti astfel va oferim masini de inchiriat Bucuresti in orice locatie din capitala.