elefant.ro
 

picturi pentru camere copii


Titlu: picturi pentru camere copii
Descriere: Pictez personaje de poveste, dupa preferintele copiilor si ale parintilor. o lume de basm la tine acasa sau la gradinita
URL: http://www.cameracopilului.blogspot.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: copii, camere, disney

Acest site a fost adaugat in data de 01/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

After school Kreative Kids
KreativeKids este locul in care pititcul tau poate invata lucruri noi cu ajutorul programului after school care e plin de activitati distractive.

Formare profesionala
Lira COP Creative organizeaza cursuri de calificare flexibile in functie de programul de lucru al cursantilor in conformitate cu standardele de formare profesionala pentru o gama diversa de activitati. Scoala noastra va poate implini visele cu eforturi financiare minime.

Gradinita Belsorriso - gradinita particulara
Gradinita BEL SORRISO este o gradinita particulara, moderna, situata in Voluntari, intr-o zona linistita cu multa verdeata.Gradinita ofera pe perioada verii,cursuri de vara (inot,dans)

curs de germana avansati arad
Centrul West din Arad organizeaza cursuri de limba germana pentru avansati.Cursantii pot parcurge cele doua module pentru avansati, C1 si C2.Inscrierile se pot face si online.

kids.theecho.ro
Echo Kids - cursuri de limbi straine pentru copii Centrul de limbi straine Echo organizeaza acum si cursuri pentru copii. La Echo Kids noi le oferim scena, iar ei vor fi personajele! 0212532255 kids.theecho.ro