elefant.ro
 

cazare Suceava


Titlu: cazare Suceava
Descriere: Pensiunea Villa Alice**** Suceava are o amplasare excepţională fiind situată ultracentral, dar într-un loc liniştit, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind în imediata apropiere a principalelor instituţii ale statului.
URL: http://www.villaalice.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare suceava, cazare bucovina, pensiuni suceava

Acest site a fost adaugat in data de 08/08/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hoteluri si pensiuni Sinaia
Catalog online cu spatii de cazare din Sinaia: pensiuni, vile si hoteluri la care se pot face rezervari online sau telefonic, direct la proprietari sau prin agentie de turism. Cele mai mici preturi la cazarea in Sinaia.

Hotel Majestic Mamaia
Pagina de prezentare a Hotelului Majestic din Mamaia. Informatii oficiale: descriere, fotografii, video, tarife actualizate, informatii de contact si posibilitatea de a face rezervari.

All Hotels
Portal romanesc cu hoteluri si unitati de cazare din toate judetele tarii, cu informatii detaliate despre conditii, oferte si date de contact pentru rezervari.

Complex Cristal
In cadrul Complexului Cristal sunt cuprinse trei locatii diferite, in zone relativ apropiate, unde dumneavoastra va puteti rasfata in cele mai bune conditii de cazare in locuri minunate din punct de vedere turistic.

Verami Rent SRL
Platforma e-stabil a fost creata datorita faptului ca ne-am saturat e hotelurile care taxeaza pe noapte jumatate din cat castigam noi intr-o luna si odata ajunsi acolo ne dam seama ca serviciile nu sunt nici pe departe cele promise sau ca locul in sine nu este ca cel vazut in brosuri/fotografii. Ne-am hotarat sa infiintam e-stabil pentru a schimba complet piata de inchirieri in regim hotelier din Romania.