elefant.ro
 

Curatenie Timisoara


Titlu: Curatenie Timisoara
Descriere: Cand vine vorba de curatenie civila sau industriala, firma de curatenie Timisoara BS Trust, ofera servicii de cea mai buna calitate. Personalul meticulos si atent la fiecare detaliu face ca firma de curatenie Timisoara BS Trust sa fie una dintre cele mai bune din acest domeniu cand vine vorba de promptitudine si profesionalism. Motto-ul dupa care se ghideaza firma de curatenie Timisoara este: \" Pentru o lume mai curata\"
URL: http://www.bs-trust.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: curatenie Timisoara

Acest site a fost adaugat in data de 30/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Activ Safety - Echipamente de Protectie
Echipamente de Lucru si Protectie de la Activ Safety: salopete, scurcircuitoare si detectoare tensiune, pantofi, sandale protectie cu/fara bombeu metalic, cizme apa/noroi, electroizolante, centuri de siguranta, echipament lucru la inaltime, veste reflectorizante, combinezoane antichimice, bocanci, benzi si conuri semnalizare rutiera, gama completa de manusi protectie.

panouri solare
Pentru energie termica, putem instala un captator solar sau un panou solar. Prin acest sistem, energia soarelui este captata si poate fi folosita ca energie termica, de exemplu pentru a furniza apa calda.

Ambientall amenajari spatii verzi, gradini, cascade
Ambientall executa amenajari spatii verzi, amenajare si intretinere gradini, instalatii de irigat automatizate, amenajari cascade, iazuri, fantani arteziene, plante de gradina, gazon, pavaje, pavele, servicii proiectare gradini 2D, 3D

Camera sony
Un Sony se ia de la Sony Center! Gasesti cele mai bune laptopuri Sony Vaio si casti sony originale impreuna cu multe alte produse. Intrati acum pe site-ul nostru si alege cea mai buna oferta pentru tine!

Profile din polistiren - decoratiuni polistiren
Profile decorative din polistiren expandat pentru interior si exterior, forme arhitecturale, toate din POLISTIREN EXPANDAT!! Oferim o gama larga de modele dar executam si la comanda.(cornise,solbancuri,ancadramente usi&ferestre). LITERE,SIGILE,MASCOTE,FORME ARHITECTURALE,OBIECTE 3D,DECORATIUNI SARBATORI,DECORURI TEATRU SI FILM