smokemania.ro
 

Universul Artei


Titlu: Universul Artei
Descriere: Universul Artei - un proiect într-o continuă dezvoltare, vizând domenii precum: desen, pictură, grafică (2D - 3D), fotografie, video, muzică, literatură (poezie, proză). O structură complexă, utilizând diferite platforme. Blog Gratuit, reţea socială, promovare artă şi artişti.
URL: http://www.universulartei.com

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: arta, cultura, educatie, literatura, blog, comunitate

Acest site a fost adaugat in data de 30/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 89

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Monumente istorice
Monumentele istorice din Romania reprezinta o adevarata scoala de educare patriotica, de cunoastere stiintifica care aminteste de inestimabilele valori ale artei romanesti si universale, piese de arheologie, obiecte etnografice de o rara frumusete si originalitate, vaste colectii privind cultura si arta diferitelor regiuni. Acesta este un site care ofera informatii despre intreaga colectie privind monumentele istorice din Romania.

Peisaje naturale
Site cu peisaje, poze, wallpapers, fotografii din natura ce incanta privirea si sufletul, cu diverse articole interesante, citatul saptamanii, rubrica \\\\\\\"Stiati ca\\\\\\\"

Anticariat UNU Bucuresti
Anticariat UNU Bucuresti situat in zona Universitate pe Str Doamnei Nr 27 ofera o varietate mare de carti de anticariat, carti istorie, literatura, arhitectura, etc. bibliofilie, pictura, mic mobilier, fotografie, carti postale vechi, diverse obiecte de anticariat.

cursuri artele spectacolului
Program formare profesională pentru ocupația instructor de dans, curs de specializare. Cursul este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări

Poezii de dragoste, pentru copii, crestine
O adevarata arhiva de poezie grupata pe tematici si pe autori. In fiecare saptamana publicam un poet consacrat din literatura romana sau universala.