vivacredit.ro
 

Universul Artei


Titlu: Universul Artei
Descriere: Universul Artei - un proiect într-o continuă dezvoltare, vizând domenii precum: desen, pictură, grafică (2D - 3D), fotografie, video, muzică, literatură (poezie, proză). O structură complexă, utilizând diferite platforme. Blog Gratuit, reţea socială, promovare artă şi artişti.
URL: http://www.universulartei.com

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: arta, cultura, educatie, literatura, blog, comunitate

Acest site a fost adaugat in data de 30/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 89

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dialog ntre romni
Sit-ul Asociaţiei Cultural Artistice şi Turistice Făgeţeana

mobilier bisericesc
Prelucram si executam la comanda toata gama de mobilier bisericesc, cat si mobilier casnic, sculptat in lemn de stejar uscat natural, de o calitate superioara si la preturi fara concurenta!

Galerie de arta
O galerie de arta contemporana. Un proiect in evolutie, a carui radacina s-a ancorat in traditia spatiului gazda: Biblioteca Centrala Universitara CAROL I.

Blowkult -arta si cultura urbana
Organ de cultura si perpetuare a speciei. Un blog cu si despre arta si cultura urbana, inteligent pana la proba contrarie. Blowkult înseamnă mult mai mult decât un spațiu tapetat de sus până jos cu floricele și bune intenții. Blowkult este un mod de a fi și a gândi, o modalitate de a face artă și a trăi prin artă.

Radu Adrian Photography
In fotografia de nunta incerc sa combin mai multe sitluri fotografice si sunt de parere ca prin limitarea la un singur stil nu pot starni emotiile pe care le urmaresc si doar astfel pot crea imagini care sa evoce amintiri minunate o viata intreaga.