elefant.ro
 

Birou de Mediere Bucuresti


Titlu: Birou de Mediere Bucuresti
Descriere: Serviciile de mediere in Bucuresti sunt bazate pe know-how si competenta necesare abordarii unei vaste tipologii de conflicte, care cuprinde domeniul litigiilor in instanta (civil, comercial, succesiuni, insolventa, familie, penal, asigurari) anterior, in timpul si ulterior apelarii la instanta de judecata.
URL: http://www.medierecd.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: birou mediere, birou mediere bucuresti, mediere

Acest site a fost adaugat in data de 25/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet mediere Gabriela Cosoianu
Cum sa faci pace? Mergi la mediator\\r\\nTU esti cel care dai solutii si nu un mediator sau altcineva. TU esti cel care iei decizii. Nimeni altcineva nu poate decide in locul tau.\\r\\nTimp redus\\r\\nCosturi reduse\\r\\nNivelul scazut al stresului\\r\\nDecizia apartine partilor\\r\\nPastrarea confidentialitatii\\r\\nProcedura flexibila, (se decide de comun accord locul si durata sedintei de mediere)\\r\\nPastrarea relatiilor intre persoanele aflate in conflict

Avocat Divort
Cabinet de avocatura specializat in divort si partaj

Cabinet avocati cu experienta in Bucuresti
Avocat cu licenta in drept penal si peste 10 ani de experienta in servicii de consultanta juridica ofer asistenta pentru orice client din Bucuresti. Servicii juridice de inalt profesionalism, onorarii echitabile. Avocat va poate reprezenta in fata instantei de judecata sau a altor institutii ale statului.

Servicii contabilitate
Contacor Expert SRL este o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniul financiar-contabil si fiscal.

Ronald D. Phillips Law Office
Oficiul Legea lui Ronald D. Phillips serveste pe cei acuzati de infractiuni, contraventii, infractiuni de trafic în toat judetul Kent , Delaware si judetul Sussex, Delaware. Lasa-l sa lupte pentru drepturile tale.