vivacredit.ro
 

Mart INN - Cazare vile Breaza


Titlu: Mart INN - Cazare vile Breaza
Descriere: Clubul MART INN este situat in Breaza - Prahova si va pune la dispozitie 4 vile de dimensiuni generoase, pavilion de fitness, sauna, terenuri de tenis, gradina cu loc de joaca pentru copii si lac cu pesti pentru pescuit sportiv.
URL: http://www.martinn.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: vile breaza, cazare breaza, vila, pensiune, lac pescuit

Acest site a fost adaugat in data de 15/06/2014

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 478

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Focsani - regim hotelier 3 *
Garsoniera clasificata 3*, complet echipata, situata central in mun Focsani. Rezervari 0722328639, nadicenter@yahoo.com

Cazare Brasov
Portal turistic al Judetului Brasov, ce prezinta oferte si informatii despre posibilitati de cazare si agrement in localitatile turistice, dar si informatii utile si culturale despre zonele montane.

Cazare Marginimea Sibiului
Cazare Marginimea Sibiului, pensiuni si hoteluri o intreaga oferta prezentata de turisti prin impresii , poze dar si obiective turistice de vizitat in zona Marginimea Sibiului.

Cazare Resita prin dusansifiul.ro
Dusan si fiul va ofera cazare in Resita, la cele mai avantajoase preturi, cele mai bune conditii pentru o sedere de neuitat.

CASA EMMA
Casa de vacanta Emma se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, atat celor care doresc sa isi petreaca concediul.\\r\\nIntr-o zona inconjurata de dealuri si multa verdeata, cat si celor care doresc doar sa tranziteze, sau sa petreaca un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi.\\r\\nCasa Emma se situaza pe drumul E 70 intre Baile Herculane si Mehadia la 2 min de la gara.