smokemania.ro
 

Mart INN - Cazare vile Breaza


Titlu: Mart INN - Cazare vile Breaza
Descriere: Clubul MART INN este situat in Breaza - Prahova si va pune la dispozitie 4 vile de dimensiuni generoase, pavilion de fitness, sauna, terenuri de tenis, gradina cu loc de joaca pentru copii si lac cu pesti pentru pescuit sportiv.
URL: http://www.martinn.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: vile breaza, cazare breaza, vila, pensiune, lac pescuit

Acest site a fost adaugat in data de 15/06/2014

Voturi luna acasta : 8

Voturi total : 448

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

eOferteCazare.ro – Oferte de Cazare in Romania
eOferteCazare.ro va pune la dispozitie oferte de cazare la cele mai mici preturi la pensiuni, hotelui, cabane, vile si alte unitati de cazare din Romania. eOferteCazare.ro va ajuta sa va promovati si sa va faceti cunoscuta pensiunea, hotelul, vila, cabana sau alte unitati de cazare.

Hoteluri Poiana Brasov
HoteluriPoianaBrasov.ro ofera online informatii turism rezervare cazare la hotel, hoteluri apartament, pensiune, vile, agroturism din Romania si din Poiana Brasov

cazare costinesti
Aici gasiti cele mai importante informatii despre statiunea dumneavoastra preferata. Va asteptam sa petreceti concediul alaturi de noi.

Cazare ieftina in Deva
Cazare in Deva in apartmente si garsoniere in regim hotelier: o alternativa mai economica si mai avantajoasa decat o camera de hotel. Agentia noastra ofera cazare in garsoniere si apartamente situate in centrul Devei, la cele mai bune preturi. http://www.cazare-deva.ro/default.asp

Hotel Holiday*** - Sozopol - Bulgaria
Hotelul se afla in partea noua a orasului Sozopol.La 300 de metri de plaja centrala. Hotel Holiday are la dispozitie 2 camere duble, 3 apartamente.Pentru comfortul clientilor camerele sunt cu sistem centralizat de aer conditionat, televiziune prin cablu, mini bar, balcon.