elefant.ro
 

Mart INN - Cazare vile Breaza


Titlu: Mart INN - Cazare vile Breaza
Descriere: Clubul MART INN este situat in Breaza - Prahova si va pune la dispozitie 4 vile de dimensiuni generoase, pavilion de fitness, sauna, terenuri de tenis, gradina cu loc de joaca pentru copii si lac cu pesti pentru pescuit sportiv.
URL: http://www.martinn.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: vile breaza, cazare breaza, vila, pensiune, lac pescuit

Acest site a fost adaugat in data de 16/06/2014

Voturi luna acasta : 11

Voturi total : 594

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Mangalia si Neptun
Casa Jumbo va ofera servicii deosebite de cazare in Mangalia si Neptun la cele mai mici preturi si in cele mai bune conditii.

Hotel Ioana - Hotel In Sinaia
Site-ul http://www.hotelinsinaia.ro/hotel-ioana_17.html ofera informatii complete despre Hotelul Ioana, acesta fiind un hotel in Sinai ace ofera conditii bune de cazare, alaturi de servicii si facilitate de calitate, fiind clasificat la 5 stele.

Hoteluri la mare
Alegerea hotelului si a statiunii unde veti petrece vacanta la mare este lipsita de dificultati, datorita site-ului www.mare.com.ro, care va ofera informatii complete, cu privire la structura, serviciile si facilitatile hotelurilor de doua, trei , patru si cinci stele, de la mare sau din Delta Dunarii.

Cazare Romania | Hoteluri vile pensiuni Romania
Cazare in Romania. Oferte turistice la hoteluri, pensiuni si vile din Romania. Cazare pe litoral si la munte. Promovare turistica a unitatilor de cazare din Romania.

Cazare in Eforie la Vila Panoramic
Situata pe faleza din statiunea Eforie Nord la 20m de plaja, deschisa pe tot parcursul anului, vila Panoramic din Eforie pune la dispozitia clientilor sai 9 camere duble si 6 camere matrimoniale dotate cu aer conditionat, cablu TV, posibilitate internet, minibar. Toate camerele au vedere la mare si terasa proprie.