elefant.ro
 

Mart INN - Cazare vile Breaza


Titlu: Mart INN - Cazare vile Breaza
Descriere: Clubul MART INN este situat in Breaza - Prahova si va pune la dispozitie 4 vile de dimensiuni generoase, pavilion de fitness, sauna, terenuri de tenis, gradina cu loc de joaca pentru copii si lac cu pesti pentru pescuit sportiv.
URL: http://www.martinn.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: vile breaza, cazare breaza, vila, pensiune, lac pescuit

Acest site a fost adaugat in data de 16/06/2014

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 573

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vacante hoteluri Spania, hoteluri Italia, hotel
Agentie de turism care activeaza in urmatoarele domenii: sejur, rezervare, cazare si vacante in hoteluri din Turcia, hoteluri Bulgaria, hotel Grecia, hotel Austria,hoteluri Grecia, hoteluri Austria, hotel Spania, hotel Italia, hoteluri Spania, hoteluri Italia, hotel Turcia, hotel Bulgaria. Oferta noastra cuprinde mai mult de 10.000 de destinatii in toata lumea.

Pensiuni Valea Prahovei
Portalul pensiuni valea prahovei va ofera o baza completa de date ale pensiunilor cu poze si nr de telefon ale proprietarilor.

Cazare pensiuni
Profitati de cele mai bune oferte de cazare la pensiuni si vile, vizitand www.cazarepensiuni.org, portalul pensiunilor din Romania! Vacante de iarna, vara la munte, schi si relaxare in pensiuni si vile din Romania ! Oferte accesibile pentru oricine, preturi bune, cazare moderna, conditii excelente, personal disponibil oricand !

Cazare pensiuni, cazare hoteluri, cazari vile. Cazare Romania
Cazare pensiuni, cazare hoteluri, cazari direct la unitatea turistica. Pensiuni, hoteluri si vile in Romania. Cazare la mare, cazare la munte. Cazare in Brasov, pe litoral, peste tot in Romania.

Hotel Savoy Timisoara bar si restaurant
Hotel Savoy Timisoara va ofera camere mobilate si decorate cu eleganta. Puteti petrece clipe de relaxare la bar si sa serviti o cina romantica la restaurant, cu un meniu variat de bucatarie traditionala si specialitati internationale. Oamenilor de afaceri le sunt puse la dispozitie doua sali de conferinta.