elefant.ro
 

VAWT Turbine eoliene verticale


Titlu: VAWT Turbine eoliene verticale
Descriere: Acest site ofera celor interesati informatii despre turbinele eoliene verticale VAWT : Savonius, Lenz2, C-Rotor, Darrieus, H-rotor, Miller, Hibride Calcule, metode de proiectare, date tehnice, fotografii toate acestea pot fi gasite aici in dorinta de a creea o baza de date care sa ajute la constructia si dezvoltarea turbinelor eoliene verticale.
URL: http://vawt.url.ph

Categorie: timp liber > hobiuri
Cuvinte cheie: Savonius, Lenz2, C-Rotor, Darrieus, H-rotor, Miller, Hibride, Generatoare, , Energie eoliana, VAWT

Acest site a fost adaugat in data de 14/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 7

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Deejay Barbosu
un site cu si despre muzica si deejay

doğalgaz tesisatçısı
doğalgaz tesisatçısı

Hobby Geek - Pentru pasiune si recreatie
Orice individ este echilibrat si fericit atunci cand isi aloca o parte din timpul pretios pentru activitati de recreatie ori pentru diverse pasiuni. Pe site-ul Hobby Geek sunt prezentate numeroase articole legate de activitati ce se pot desfasura fie in aer liber fie in sali da joc ori acasa, insa toate sunt menite sa relaxeze si sa detensioneze persoanele din ce in ce mai stresate. Sunt prezentate mai multe tipuri de sport - extrem, de vara, de iarna sau altele.

vise.ro
deslusirea viselor pe care subconstientul vi le comunica

Nelu Mirea Blog
Salut, sunt Nelu Mirea! De ce inca un blog? Simplu, pentru ca sunt de parere ca am ceva de spus. Va invit sa discutam despre arhitectura, fashion, fotografie, despre ce este frumos in general.