smokemania.ro
 

Reparatii televizoare la domiciliu, reparatii monitoare lcd


Titlu: Reparatii televizoare la domiciliu, reparatii monitoare lcd
Descriere: Reparatii Televizoare, monitoare si alte electronice de inalta calitate in Bucuresti si zonele limitrofe pentru toate buzunarele
URL: http://www.stv-bucuresti.pixub.com/

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: Reparatii Televizoare la domiciliu

Acest site a fost adaugat in data de 12/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aparate de sudura
Detalii despre aparate de sudura, tipuri si oferte. Aparate de sudura pentru sudura electrica si sudura autogen. Aparate de sudura profesionale si second hand.

Reparatii masini de spalat
Reparatii masini de spalat si cuptoare electrice bucuresti si ilfov preturi mici.pfa autorizat,INDESIT, WHIRLPOOL, ARCTIC, ZANUSSI, ARISTON, ARDO, BOSCH, BEKO

AElfo - electronica si fotografie
Raspunsuri la problemele tale legate de electronica, calculatoare, montaje electronice. Fotografii pentru nunta, botez si alte evenimente.

automatizari motoare porti
Automatizari motoare porti, montam motoare pentru porti batante

Iluminare leduri inteligente
Led-design va prezinta urmatorul nivel in materie de design led. Va propunem un parteneriat bazat pe comunicare directa prin care vom crea localul dumneavoastra ideal gratie tehnologiei smart-led prin leduri programabile. Asteptam parerile dumneavoastra de proiect si impreuna putem dezvolta caminul sau localul ideal utilizant ledurile inteligente. Va punem la dispozitie programe pre-setate pentru jocul de lumini ale ledurilor in functie de tipul evenimentelor sau tematica ambientala.