vivacredit.ro
 

Rezolvare chestionare auto


Titlu: Rezolvare chestionare auto
Descriere: Blogul nostru te informeaza cu privire la examenul de permis auto pentru orice categorie , rezolva online chestionarele auto exact ca cele pe care le vei avea la sediu de la Drpciv pipera .
URL: http://chestionaredrpciv.blog.com

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: drpciv, chestionare online, auto romania

Acest site a fost adaugat in data de 06/06/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

scoala de soferi
Scoala de soferi CPY organizeaza cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere auto categoria \\\"B\\\".

Dexcar service auto Bucuresti
Dexcar service auto Bucuresti atelier mecanica auto modern presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica: revizii periodice, diagnoza computerizata a autovehiculului, reparatii si intretinere motor, transmisie, sistem de rulare si instalatii, piese auto.

www.xenonhid.ro
FIRMA SPECIALIZATA VANDE INSTALATII XENON SIEMENSHID,BECURI XENON,BALAST SI ACCESORII XENON PT TOATE TIPURILE DE MASINI EUROPENE SAU AMERICANE KITURILE XENON SUNT CAN BUS SI NU DAU EROARE DE BEC ARS SI NICI NU BRUIAZA ELECTRONICA MASINII NICI PE ULTIMELE MODELE DE MASINI GARANTIA OFERITA ESTE DE 36 LUNI PE BALAST SI DE 12 LUNI PE BECURI PRETURI INCEPAND DE LA 319 RON LA ACHIZITIONAREA A DOUA INSTALATII XENON BENEFICIEZI DE DISCOUNTIN CUANTUM DE 10% LA CEA DEA DOUA INSTALATIE

Reconditionari turbine
Cu o experienta de peste 8 ani in reconditionarea turbosuflantelor, sc.RMCturbo s.r.l. se angajeaza sa reconditioneze orice tip de turbosuflanta pentru orice tip de autovehicul. Dispunem de aparatura necesara echilibrarii si testarii fiecarui chra in parte la peste 100000 de rotatii pe minut. Orice turbosuflanta reconditionata beneficiaza de o garantie de 12 luni. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul afisat in anunt.

Service Auto Ploiesti
Service auto ploiesti, reparator autorizat DACIA, RENAULT, dotare cu utilaje profesionale, personal calificat, calitatea lucrarilor excutate garantata.