elefant.ro
 

GoKID


Titlu: GoKID
Descriere: Calendar de evenimente si activitati pentru copii, cursuri pentru copii, informatii despre locurile in care putem merge cu copiii, review-uri, recomandari, informatii despre carti, dar si evenimente si cursuri pentru parinti.
URL: http://gokid.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: evenimente copii, filme copii, teatru copii, activitati copii

Acest site a fost adaugat in data de 27/05/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Select Training Group - Cursuri RSVTI Modul B
Select Training Group ofera cursuri de prelungire a valabilitatii autorizatiei RSVTI Modul B si cursuri de pregatire profesionala.\\r\\nSuntem partenerul tau de incredere in obtinera autorizarii RSVTI ISCIR.\\r\\n

Materiale orientative
Cele mai bune referate create pentru a veni in ajutorul celor care vor sa obtina rezultate mai bune la invatatura. Acest site este o sursa foarte buna de inspiratie pentru cei care vor sa fie cu un pas in fata celorlalti. Dispunem de o varietate larga de discipline fiecare fiind dotata cu materiale de calitate care iti vor fi de mare ajutor.

Editura Victor Babes Timisoara
Editura Victor Babeş are ca obiectiv principal sprijinirea activităţii didactice și ştiinţifice din Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş, constând în: editarea, tipărirea şi difuzarea de cărţi, publicaţii, lucrări de interes general şi de specialitate; prestarea de servicii editoriale şi activitate de imprimare cu caracter productiv; comercializarea de publicaţii, cărţi sau alte tipărituri.

InfoElectronica
Portalul se adreseaza in primul rand celor care lucreaza in electronica sau sau sunt pasionati de aceasta.

Platforma de concursuri Online
Esti Profesor? Sau vrei sa fi in pielea unui profesor? Nimic mai simplu. Creaza-ti gratuit propriul tau concurs online, sau doar participa la unul din concursurile deja create.