vivacredit.ro
 

Hotel Ambassador Best Western - cazare Timisoara - 4 stele


Titlu: Hotel Ambassador Best Western - cazare Timisoara - 4 stele
Descriere: Hotel 4 stele Timisoara ofera servicii de cazare intr-o zona linistita a orasului. Hotelul Ambassador face parte din cel mai întins lanț hotelier din lume.
URL: http://www.ambassador.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: hotel, cazare, timisoara, 4 stele, Ambassador, Best Western, servicii

Acest site a fost adaugat in data de 24/05/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiunea Cristiana, locul cel mai potrivit pentru a petrece vacanta
Situata pe malul lacului Corbu si inconjurata de multa verdeata, pasari, Pensiunea Cristiana se afla la o distata de 9 km de orasul Navodari si 5 km pana la malul Marii Negre. Pensiunea Cristiana este locatia perfecta pentru toti cei ce iubesc natura, dar in acelasi timp si pentru cei ce doresc comfort, intimitate, liniste si mult soare.

President Hotel Bacau
Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local. President Hotel Bacau ofera servicii de cazare in camere duble/single si apartamente, dispunand de restaurant si terasa.

Cazare
Portalul Sejur-cazare este un wikiteam de turism folositor cand alegi oferta de cazare la hoteluri. Aici se gasesc hoteluri de pe litoral: Mamaia, Constanta, Neptun, Vama Veche, Eforie. Hoteluri de la munte din: Sinaia, Predeal, Poiana Brsov, Bran, Sovata, Maramures, agentii de turism

Cazare Praga
Oferte de Cazare si rezervari online cu disponibil si confirmare pe loc pentru Viena, Londra, Praga, Roma, Barcelona, Paris, Madrid, Amsterdam, Munchen si zeci de alte orase, dar si in pensiuni si hoteluri din Romania.

Pensiuni turistice
Cazare la pensiuni turistice in Romania; site de prezentare gratuita a pensiunilor agroturistice.